Du finns registrerad i vårt kontaktregister och vi vill gärna passa på att informera dig om EU:s dataskyddsförordning – GDPR.

Den 25 maj 2018 ersätter GDPR den gamla personuppgiftslagen PUL. Den ska stärka enskilda personers rättigheter över hur företag, myndigheter och organisationer får samla in och använda personuppgifter, även sådana som avser kontaktpersoner på företag.

Nordtec Instrument AB sparar personuppgifter om kontaktpersoner hos våra kunder och leverantörer i ett datasystem.

De uppgifter som vi sparar är icke känsliga sådana, som t.ex. ditt förnamn, efternamn, e-postadress, telefonnummer, befattning, bransch, produktintresse och orderhistorik.

Uppgifterna finns kvar i vårt register så länge de är aktuella för den löpande relationen och i marknadsförings- och informationssyfte, eller tills du önskar få dem raderade ur vårt system. I så fall kan du ta kontakt med oss på mejladress nordtec@nordtec.se. Du har också rätt att begära ut dina personuppgifter och vid behov få dem rättade. Det går att avregistrera sig från utskick med hjälp av en avprenumerationslänk som finns längst ned i varje nyhetsbrev.

Vi hoppas förstås att du vill ge oss ditt samtycke till att behålla dina uppgifter i vårt kontaktregister genom att klicka på knappen nedan. Du kan när som helst dra tillbaka det genom att kontakta oss.