Samtyckesavtal – Vimedbarn.ses nyhetsbrev 

Tack för att du vill prenumerera på Vimedbarn.ses nyhetsbrev. Vi vet att din integritet är viktig för dig, det är den även för oss. Därför behandlar vi dina personuppgifter som du anförtror till oss när du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev med största säkerhet. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration och på så sätt återkalla ditt samtycke genom att hantera utskick.

Personuppgifter vi samlar in:
När du registrerar dig för vårt nyhetsbrev samlar vi in personuppgifter som för- och efternamn samt din mejladress. Vi samlar också in information om när dina barn är födda och i vilken ort du bor för att kunna göra personanpassade utskick.

Så behandlas dessa: 
Vi behandlar enbart dessa personuppgifter när vi skickar ut nyhetsbrev till dig från Vimedbarn.se och våra kunder. Nyhetsbreven du kommer få innehåller samarbetsförfrågningar och eventinbjudningar, erbjudanden, artiklar, blogg- och profilpuffar, tävlingar och annat spännande innehåll samt annonser från våra kunder. Du kan också få direktmarknadsföring från våra kunder men vi säljer aldrig dina personuppgifter vidare. Det är bara vi som har tillgång till dina personuppgifter så länge du tillåter oss att ha dem. 

Du har rätt till att få information om vilka personuppgifter vi behandlar, rätt till rättelse och rätt att bli bortglömd. 

Så länge sparas dina uppgifter: 
Vi sparar bara dina personuppgifter så länge vi får för dig. Du kan när som helst avsluta din prenumeration av vårt nyhetsbrev och återkalla ditt samtycke till behandling av dina personuppgifter genom att klicka på länken hantera utskick i det senaste nyhetsbrevet du får från oss.

Kontakta oss

Har du frågor som rör dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på personuppgifter@loppi.se.

LOPPIgruppen
Eriksbergsgatan 10
11430 Stockholm