logo

Umeå kommun värnar om din personliga integritet. Här följer ett förtydligande om vad som gäller för SM-veckans nyhetsbrev.

SM-veckans nyhetsbrev skickas till dig som:

  • är angiven i den tekniska specifikationen som arrangör för någon av tävlingarna under SM-veckan. Den lagliga grunden för denna behandling är särskilt allmänt intresse.
  • själv valt och därmed samtyckt till att prenumerera på SM-veckans nyhetsbrev via Sm-veckans webbplats: www.smveckan.se/umea-2023/

Syftet med behandlingen av dina personuppgifter, i det här fallet din e-postadress, är att kunna skicka ut nyhetsbrevet som innehåller viktig information som du som arrangör behöver känna till. Personuppgiftsansvarig nämnd är Fritidsnämnden.

Umeå kommun lagrar din e-postadress hos tjänsteleverantören Paloma. De i sin tur agerar personuppgiftsombud åt Umeå kommun och har sina servrar placerade i Sverige. Din e-postadress kommer inte att lämnas ut till någon annan.

Har du frågor eller synpunkter om personuppgiftshanteringen kan du alltid kontakta Umeå kommuns dataskyddsombud. www.umea.se/gdpr

Du kan när som helst välja att avregistrera dig från framtida utskick via en tydlig länk sist i varje nyhetsbrev. Då tas du omedelbart bort från sändlistan.

Vi kommer att ta bort samtliga personuppgifter ur systemet då SM-veckan är genomförd och utvärderad, detta kommer att ske under 2023.