logo

Samtycke för Vävens nyhetsbrev

Från den 25 maj 2018 gäller dataskyddsförordningen GDPR, som bättre än tidigare värnar om din personliga integritet. Här följer därför ett förtydligande om hur vi hanterar dina personuppgifter när det gäller Vävens nyhetsbrev. Vi ber därför om ditt samtycke för att få behandla dessa uppgifter framöver.

  • Vävens nyhetsbrev skickas till dig som besökt eller arrangerat ett evenemang på Väven, hyrt en lokal av Umeå kommun i Väven, eller som själv anmält intresse för Vävens nyhetsbrev via vaven.se. Du kan även få det för att du arbetar eller har arbetat i Väven.
  • Umeå kommun lagrar din e-postadress dels för att kunna skicka ut evenemangstips om kommande arrangemang i Väven, dels för att kunna se statistik över innehållet i nyhetsbrevet.
  • Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration genom en länk i slutet av varje nyhetsbrev.
  • Du kan när som helst kontakta oss för att radera, korrigera eller komplettera dina uppgifter hos oss. Du kan givetvis även kontakta oss för att dra tillbaka ditt samtycke. För Vävens nyhetsbrev hittar du kontaktuppgifter på vaven.se. Umeå kommun har även ett dataskyddsombud som du når via Umeå kommuns hemsida.