VILLKOR

Vårt mål är att du ska känna dig trygg när du lämnar personuppgifter till oss. Vi följer gällande dataskyddslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Personuppgifter är sådan information som kan användas för att identifiera en enskild person. Vi vidtar löpande åtgärder för att säkerhetsställa att dina personuppgifter behandlas på ett säkert sätt och enligt våra säkerhetsregler och rutiner.
Personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter är Life of Svea AB, 556650-2422.

Genom att godkänna dessa villkor accepterar du att dina personuppgifter kommer att sparas av Life of Svea. Du ger oss samtycke att hantera dina personuppgifter i enlighet med GDPR, Dataskyddsförordningen. Du accepterar också att Life of Svea samt bolag och varumärken ägda av Life of Svea och samarbetspartners kommer att skicka dig nyhetsbrev, reklam och information.

Vi sparar dina personuppgifter så länge som du ger oss tillåtelse att behandla dem. Du kan närsomhelst avsluta din prenumeration hos oss genom att trycka trycka på “avregistrera dig från nyhetsbrev/unsubscribe” i nyhetsbreven. I det fall att du avregistrerar dig kommer vi att lägga in din mailadress i en spärrlista så att du inte kommer in i våra system igen.

Du kan också maila in till oss på hej@lifeofsvea.se om du har frågor om din data eller av någon anledning inte lyckas avregistrera dig. Om du väljer att ta bort din data kommer vi att lägga in din email i en spärrlista så att du inte kan få mer nyhetsbrev från oss.

Vi på Life of Svea hoppas att du ska få stort nöje av våra nyhetsbrev!