logo

Hej!

Genom att du anmäler dig till att få våra nyhetsbrev samtycker du till att vi lagrar de personuppgifter du fört in, i detta fall din mejladress och ditt för- och efternamn.

Dessa uppgifter kommer vi att använda för att skicka nyhetsbrev till dig och vid enstaka tillfällen relevanta event. Vi samlar även in för- och efternamn i de fall mejladressen inte innehåller detta då vi behöver veta att det finns en person bakom varje adress som prenumererar. 

Du kan när som helst be oss om att få ut de personuppgifter vi lagrar om dig och du ska då i första hand vända dig till info@nosp.se, i andra hand fredrik.larsson@nosp.se eller ringa 0703-161170. Du kan och bör också meddela oss om det sker en förändring av dina uppgifter som vi behöver få kännedom om för att kunna leverera våra nyhetsbrev till dig även i fortsättningen. Detta gäller även om du upptäcker att vi lagrat felaktiga uppgifter. 

Du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke och du meddelar då detta till info@nosp.se. Detsamma gäller om du vill bli glömd i våra register.