logo

Här kommer en text om som jag antar att de flesta struntar i att läsa. Men om du sitter och längtar efter en GDPR-text, så kan jag glädja dig med att den kommer här: 

För att kunna skicka ut mina författarbrev behöver jag spara ditt namn och din mejladress. Genom att anmäla dig till mitt författarbrev samtycker du till att jag lagrar de uppgifterna. Inga andra personuppgifter kommer att sparas och jag kommer inte att dela uppgifterna till någon annan (så länge inte lagen kräver det av mig, då följer jag givetvis lagen). Den rättsliga grunden för min hantering av uppgifterna är att du själv har lämnat samtycke eller att vi har ett avtal med varandra. Om du ber mig att lämna ut de uppgifter som jag har om dig, så kommer jag att göra det. Om du vill att jag ska rätta något så är det bara att säga till, så gör jag det. Du kan givetvis be att slippa få brev från mig när som helst – då stryker jag dina uppgifter.

Till sist ska jag naturligtvis dela med mig av mina egna kontaktuppgifter. Mitt företag heter Annelie Drewsen Språk & Skrift AB och har organisationsnummer 559123-7358. Mitt telefonnummer är 070-554 55 21 och du kan mejla till info@anneliedrewsen.se. Adressen är Kavlegränd 3 C, 163 41 Spånga. Hör av dig om du undrar något eller vill veta mer!