Stockholms FF anställer distriktschef

Stockholms FF anställer distriktschef!

Klicka här för att läsa brevet i din webbläsare

Stockholms FF omorganiserar – anställer distriktschef

Stockholms Fotbollförbund tar nästa steg. I takt med en förbättrad ekonomi och för att kunna nå de mål som årsmötet (våra medlemmar) beslutat om till 2022, förstärker vi ledningen av StFF och tillsätter en distriktschef samt förändrar organisationen. Distriktschefen kommer att leda utvecklingen av förbundet mot Stockholms och svensk fotbolls vision och vi välkomnar Andrea Möllerberg till Stockholmsfotbollen. Läs mer >>

StFF bjuder in till Inspirationsdag vid S:t Eriks-Cupens dag

I samband med S:t Eriks-Cupens dag på Tele2 Arena den 7 september bjuder vi in distriktets förtroendevalda och ledare till en inspirationsdag! Vilken verksamhet är den bästa ur barns- och ungdomars synvinkel? Vilka rättigheter har våra fotbollsutövande barn? Tillsammans kan vi konkretisera och se till att alla barn erbjuds och kan delta i en meningsfull verksamhet som utgår från ett barnrättsperspektiv. Vi ser fram emot diskussioner i positiv anda utan pekpinnar där föreningarna får med sig konkreta tips och verktyg för hur de kan arbeta med barnkonventionens artiklar. Läs mer >>

Begränsad service under sommaren

Till och med den 28 juni är kansliet öppet som vanligt. Den 1 juli - 2 augusti har vi begränsade öppettider och service. Från och med den 5 augusti återgår vi till de normala kanslitiderna. Under sommaren klickar du på tävlingsavdelningen respektive domaravdelningen för att skicka e-brev gällande dessa verksamheter. För att besöka oss är det säkrast att först kontakta den som du ska besöka.

Stockholms FF önskar en TREVLIG SOMMAR!

Behöver er klubb arbetskraft? – Bosöelever behöver praktik

Den 29 augusti arrangerar StFF ett jobbevent tillsammans med Bosöns Idrottsfolkhögskola. Eventet går ut på att föreningarna presenterar någon form av praktik-, projekt- eller jobberbjudande inom i första hand administrativa områden och träffar eleverna för att eventuell komma fram till en gemensam framtid. Läs mer >>

 

F02 förlorade finalen i Cup Kommunal

Stockholms distrikslag för flickor födda 2002 lyckades inte vinna finalen i Cup Kommunal. Trots en bra insats av 08:orna var det Östergötland som drog det längsta strået och vann med 2-0.
Läs mer om finalen >>

 

Vilka är Stockholms schysstaste lag? – Kolla in Fair Play-ligan

Innan säsongen skrev vi om Årets Fair play-lag som kommer att utses i varje division i damer div. 3-5 och herrar 4-7. Nu är vårsäsongen över och vi har räknat fram ställningen i varje division. Se hur ditt lag har skött sig under den första halvan av serien. Hur ligger ditt lag till? >>

Lyssnar tips –
Magasinet Fotboll-podden

Svenska FF har släppt det första avsnittet av den nya "Magasinet Fotboll-podden". Podden gästas av spännande personer, kända och mindre kända, med syfte att sprida kunskap och ge klarhet i olika frågor.
Läs mer >>

Kom till Gärdet och se kvalet till Beach Soccer-SM

På söndag den 30 juni arrangerar Stockholms FF tillsammans med Djurgårdens IF kval till Beach Soccer-SM. Matcherna spelas på beachsoccerplanen på Gärdet med start kl. 9.00.
Läs mer >>

Gärdet fylldes av aktiva på nationaldagen

Det var många som tog chansen att pröva på en ny idrott under Gärdet Games. Strålande sol och temperatur på +25 grader gjorde att många hade sökt sig en av Stockholm äldsta tummelplatser för idrott.
Läs mer >>

 
 

Västerhaninge IF tipsar om barnkonventionen

2020 blir barnkonventionen lag. Västerhaninge IF har inlett ett arbete utifrån Röda Korsets upplägg. Vi får konkreta tips på hur en förening kan gå tillväga med att införa barnkonventionen i det dagliga arbetet med barn- och ungdomar.
Läs mer >>

 

En för alla, alla för en

Pelle Olofsson är ledare för FOC Farstas flickor födda 2006-08. Där arbetar man efter att fotbollsutövandet är i centrum, men idrotten är också ett medel för att stärka tjejernas självkänsla.
Läs mer om laget >>

 

Fittja IF fick finbesök

Delar av herrlandslaget besökte i början av juni Fittja IP och möttes av förtjusta barn och ungdomar. Även vuxna bad om autografer och selfies. Fittja IF:s ordförande Sinan Baysal var både rörd och stolt.
Läs mer >>

 
 

Sök Pia-stipendiet!

Vem vill du ska ta emot Pia Sundhages stipendium på 50.000 kronor? Du känner säkert någon som lägger ner sin själ för flick- eller damfotboll på olika nivåer, nu kan du anmäla din kandidat.
Läs mer >>

 

 

Anläggningsfonden är öppen

2019 kan bara föreningsägda/drivna anläggningar söka medel för att miljömässigt säkerställa anläggningen.
Läs mer >>

 

 

Ansök om Gunnar Nordahl-stipendium

Sökanden, som kan vara enskild person eller förening, ska genom utomordentliga insatser på ett förtjänstfullt sätt ha främjat ungdomsfotbollen i Sverige. Läs mer >>

 

Dela nyhetsbrevet!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Email
 

Partners till Stockholms Fotbollförbund:

 

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Facebook.

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Instagram.

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Twitter.

 

Stockholms Fotbollförbund, Besöksadress: Västra vägen 5A, Box 1349, 171 26 SOLNA.
Telefon (vxl): 08-444 75 00, E-post, Hemsidor: Stockholms FF, S:t Eriks-Cupen, Anläggningar
Klicka här för att avregistrera din adress på nyhetsbrevet

Postman