Nyhetsbrev

Klicka här för att läsa brevet i din webbläsare

F02 och P02:s öden beseglades i slutminuterna

Stockholms distriktslag för flickor och pojkar födda 2002 spelade avgörande matcher mot Västmanland i slutspelet i Cup Kommunal och Distriktspojkturneringen som spelades den 25-27 januari på Bosön. Slutminuterna blev avgörande i bägge matcherna, till lycka för tjejerna och till sorg för killarna. Läs mer om matcherna >>

 

Fotbollsskolan har förändrats

Landslagets Fotbollsskola har genomgått en del förändringar under vintern. Bland annat har ordet landslaget strukits från namnet och det har blivit möjligt för föreningar att själva välja vilken sportkedja de vill samarbeta med kring fotbollsskolan.
Läs mer >>

 

Idrottslyftet har öppnat

"Så många som möjligt, så länge som möjligt i en så bra verksamhet som möjligt!", är Idrottslyftets utgångspunkt. Nu finns medel att söka för att utveckla föreningens verksamheten för barn och unga i åldern 7 - 25 år.
Ansök bidrag från Idrottslyftet 2019 >>

 

Diplomerad förening –
Ett sätt att utveckla din klubb

Diplomerad förening kan beskrivas som en paketering av fotbollens föreningsutveckling där det har skapats en struktur för föreningar att arbeta med sin utveckling.
Se hur du går tillväga >>

 

Ökning av anmälda lag till S:t Eriks-Cupen

När anmälan till S:t Eriks-Cupen 2019 stängdes konstaterades det att hela 4 988 lag deltar i kommande säsongs seriespel jämfört med 4 858 lag under föregående år.
När blir spelprogrammet klart >>?

 
 

Publikrekord!

Köp biljett!

Damlandslaget möter Tyskland på Friends Arena den 6 april. Det har nu sålts över 20 302 biljetter vilket betyder PUBLIKREKORD!
Köp biljett här >>

 

Stockholms FF har skaffat Twitter

Välkomna att följa Stockholms Fotbollförbund på Twitter! Mikrobloggen är en populär kanal för nyheter och givetvis ska StFF synas där. Sök upp "Stockholms Fotbollförbund" och klicka i följ!

 

Kalendariet fylls på

Vårt kalendarium har inte varit så välfyllt, nu har vi försökt att råda bot på det. Nu finns de flesta möten, kurser och viktiga datum inlagda. Domar- och tränarkurser har vi valt bort. Dessa och alla andra kurser hittar du här.
Till kalendern >>

Alla vinner på mer Fair Play!

Sedan 2016 har vi på Länsförsäkringar Stockholm sponsrat St:Eriks-Cupen och Grönt Kort för Fair Play. Med värme i bröstet har vi sett tiotusentals spelare få chansen att stoltsera för föräldrar och kompisar med ett Grönt Kort. För stolt blir man. Och det är precis det som är meningen. Eftersom vi är ett försäkringsbolag som ägs av och bara finns till för stockholmare vill vi göra vad vi kan för att bidra till ett tryggare Stockholm i framtiden.

Och vi är övertygade om att den som lär sig vara en schysst kompis på fotbollsplanen kommer vara det även utanför de kritade linjerna.

Vi är också säkra på att det gör skillnad om en hel generation fotbollsspelare får uppskattning för att de visar respekt för människor de möter – oavsett vilken stadsdel de kommer från eller vilken bakgrund de har. Därför fortsätter vi med glädje att sponsra St:Eriks-Cupen och Grönt Kort även under 2019.

Lycka till när säsongen drar igång, vi ses runt fotbollsplanerna i vår!
Till Länsförsäkringar Stockholm >>

Järla IF Flickor 03 sålde produkter från Be4You

Martin Lüning är förälder till en av ungdomarna i fotbollslaget Järla IF Flickor 03 i Nacka som har sålt produkter med Be4You i en månad. Flickorna har jobbat ihop hela 10 000 kr som kommer gå till att åka på ett träningsläger i Barcelona.

– Det har gått väldigt bra för dem att sälja. Det som gör det enkelt att sälja med Be4You är att det är så lätt och smidigt. Man behöver bara skicka en länk via mobiltelefonen till vänner och släktingar så kan de enkelt köpa produkter var de än befinner sig och får det hemskickat, berättar Martin.
Läs mer om försäljning med Be4You >>

Dela nyhetsbrevet!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Email
 

Partners till Stockholms Fotbollförbund:

 

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Facebook.

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Instagram.

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Twitter.

 

Stockholms Fotbollförbund, Besöksadress: Västra vägen 5A, Box 1349, 171 26 SOLNA.
Telefon (vxl): 08-444 75 00 Hemsidor: Stockholms FF, S:t Eriks-Cupen, Anläggningar E-post: kansli@stff.se
Klicka här för att avregistrera din adress på nyhetsbrevet

Skickat med Paloma