Vad hände på "repskapet"?

Vad hände på "repskapet"?

Klicka här för att läsa brevet i din webbläsare

Rapport från representantskapsmötet – åldersbenämning ändras

Den 12 november ägde StFF:s representantskapsmöte rum, det forum som beslutar om distriktets tävlingsfrågor. Bland annat beslutade de 43 röstberättigade klubbar som närvarade, att åldersbenämningen i S:t Eriks-Cupen ska ändra.

Läs mer

Stockholmsserien ersätter reservlagsserien – anmälan stänger 8 dec

Vi säger farväl till reservlagsserien och hälsar den nya Stockholmsserien välkommen till StFF:s tävlingsverksamhet. Mer tävling är precis det som det handlar om, seriesegrarna avancerar och sista laget åker ur. Det går att anmäla lag till den 8 december.

Läs mer
 

När ledarrollen blir för mycket

Utbränd? Något som andra åker på, tänkte Fredrik Sjögren i Hanvikens F04-lag innan han själv drabbades. Efter månader av kamp för att hitta balans i tillvaron är han nu tillbaka på planen.

 

Moa Wettby – årets unga domare

Kiwa Inspecta och Svenska FF delar för andra året ut priset Årets unga domare. En av årets två vinnare är Moa Wettby, som fick ett stipendium under Fotbollsgalan på "Hovet". Motiveringen till utmärkelsen löd...

Läs om Fredrik
 
Läs om Moa & motiveringen
 
 

Barnkonventionen 30 år

Fr o m 2020 blir barnkonventionen lag i Sverige, vad innebär det för dig som ledare/tränare? Nu har du möjligheten att delta i en utbildningskväll där barnkonventionens fyra huvudprinciper står i fokus.

 

Varför slutar spelare med tidig framgång spela fotboll?

Kunskap om avsluts-processer ger förutsättningar att förstå hur vi inom svensk fotboll ska få fler att spela längre och bättre. Peter Brusvik, doktorand på Umeå universitet, föreläser.

 

Inspirationskväll för tjejer om rollen som fotbollsdomare

Har du funderat på hur det är att vara domare eller har du tänkt att du skulle bli en bra domare? Nu finns möjligheten att få veta mer om domarrollen för tjejer, kom på informationsträffen!

Läs mer & anmäl dig
 
Läs mer & anmäl dig
 
Läs mer & anmäl dig
 
 

Valberedningen behöver hjälp

Valberedningen har påbörjat sitt arbete inför årsmötet 2020. Vi kommer att börja med att fråga de förtroendevalda som står i tur att avgå vid det kommande årsmötet om de kan ställa sig till förfogande för omval, men vill även ha förslag på nya kandidater.

 

Tips för verksamhetsplanering

– Verksamhetsplanen ska inte vara en konstant pappersprodukt, säger IK Frej Täbys klubbchef Stefan Bellander. Det viktigaste är att börja i tid och att besluts- processen blir mer korrekt om verksamhetsåret följer fotbollsåret. Hur gör man då en bra verksamhetsplan?

 

Mixedfotboll som komplement

Bättre spel. Bättre sammanhållning. Och positiva effekter utanför planen. I Enebybergs IF har försöket med mixed-fotboll blivit en succé. I oktober ordnade föreningen en mixed-cup med hela 170 deltagande barn!

Tipsa valberedningen
 
Läs mer
 
Läs mer
 
 

Fortsatt finansiering för BioPitch

Projektet BioPitch har som mål att utveckla ett ned-brytbart ifyllnadsmaterial. Innovationsmyndigheten Vinnova har nu gett klar-tecken för en fortsatt finansiering.

 

Frimånaden startar nu

Under perioden 15 nov - 15 dec har en amatörspelare rätt att övergå till en annan förening utan den tidigare föreningens godkännade. Dock är den nya föreningen skyldig att skriftligen medde-la den lämnande föreningen.

 

Gruppsspel i Cup Kommunal och distriktspojkturneringen

I helgen arrangeras gruppspel i distriktungdoms-turneringarna för spelare födda 2003 i Visby. Stockholms bägge lag möter arrangörerna Gotland samt Uppland.

Läs mer
 
Läs mer
 
Läs mer

Anmäl ditt lag till vinterns roligaste fotbollscup

ST Cupen är en av Stockholmsfotbollens roligaste turneringar, en perfekt uppstart på den kommande säsongen. I fyra fantastiska idrottshallar i Tyresö kommun spelas över 1 500 matcher under hela jullovet. Säkra ditt lags plats och anmäl er redan idag.

ST Cupen är en turnering som är öppen för nästan alla, det finns hela 37 klasser att välja mellan. Sista dag för anmälan är 30 november, möjligheten att anmäla sig till en klass kan stängas innan dess om klassen blir full.

Anmäl ditt lag

A TRUE SUPPORTER SUPPORTS

Nu är Sveriges nya landslagströja här. Men i år är den inte för alla. I år är den bara för dig som går med på villkoren som kommer med tröjan:

Jag lovar att visa respekt för andra lag, supportrar, funktionärer och domare.
Jag lovar att stå bakom laget i med- och motgång.
Jag lovar att aldrig sprida hat – på planen, på läktaren, på nätet eller någon annanstans.
Jag lovar att välkomna alla att vara en del av laget, oavsett kön, ålder, etnicitet, religion eller sexuell läggning. För det är våra skillnader som gör hela skillnaden.

Hela landslaget står stolt bakom de här villkoren. Gör du?

Visa det genom att bära landslagströjan.

Köp landslagströjan

Dags att vässa formen? Viking Line vet var de bästa träningslägrena finns

Både Åland och Finland är perfekta resmål för ett lyckat träningsläger. Här finns hög-klassiga hallar och arenor för så gott som alla sporter, med finska Kisakallio i spetsen. Och med turneringar och tävlingar året om är det lätt att nå nya höjder tillsammans. Det blir en teambyggande upplevelse i skärgårdsmiljö som börjar i samma ögonblick ni kliver på båten.

Hör av dig till oss så skräddarsyr vi ett paket som kommer att passa er grupp som handen i handsken. Du kommer att blir förvånad över hur mycket du får för slantarna!

Prisex 1 171:- /person för fotbollsläger i Mariehamn inkl båtresa t/r, två nätter på hotell, måltider och sex timmars träning på Wiklöf Holding Arena.

Läs mer & boka
 

Dela nyhetsbrevet!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Email
 

Partners till Stockholms Fotbollförbund:

 

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Facebook.

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Instagram.

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Twitter.

 

Stockholms Fotbollförbund, Besöksadress: Västra vägen 5A, Box 1349, 171 26 SOLNA.
Telefon (vxl): 08-444 75 00. E-post, Hemsidor: Stockholms FF, S:t Eriks-Cupen, Anläggningar
Klicka här för att avregistrera din adress på nyhetsbrevet

Skickat med Paloma