Rekordstort antal lag i S:t Eriks-Cupen

Rekorstort antal lag i S:t Eriks-Cupen

Klicka här för att läsa brevet i din webbläsare

S:t Eriks-Cupen slår rekord – 5 071 anmälda lag

När Mats Lundell och Stefan Appelberg hade räknat samman alla anmälda lag till S:t Eriks-Cupen 2020 konstaterade de ansvariga att ett nytt rekord är satt – 5 071 lag. Den tidigare högsta siffran som har noterats var från 2017 då 5 039 lag ville vara med och spela i en av världens största ungdomsturneringar.

Läs mer

Stockholms FF söker receptionist

StFF söker en strukturerad, utåtriktad och drivande medarbetare till kansliet i Solna. En varierande tjänst där personen i huvudsak bemannar vår reception men även ska vara behjälplig med diverse olika arbetsuppgifter på kontoret.

Läs mer

Stabila segrar tog Stockholms distriktslag till semifinaler

Båda distriktslagen för flickor och pojkar födda 2003 tog sig vidare till semifinal i Cup Kommunal och Distriktspojkturneringen. De avslutande matcherna i slutspelet mot Gestrikland på Bosön vanns med betryggande marginal, flickorna med 6-0 och pojkarnas segersiffror skrevs till 4-1.

Läs mer
 

Föreningsanmälan till Fotbollsskolan har öppnat

Sedan en tid tillbaka kan föreningar registrera sin Fotbollsskola 2020. Bro IK, Erikslunds KF och Ösmo GIF var först ut med att anmäla sina skolor. Eftersom det ska vara kul och lätt att arrangera en fotbollsskola har Svenska FF flera nyheter inför sommaren som underlättar administrationen - så att föreningarna kan ägna sig åt roligare aktiviteter.

 

Fortbilda dig och gå en kurs under våren

Inför seriestarten kan det vara bra att förkovra sig för att ledarna och laget ska få ut så mycket som möjligt av säsongen. Vi erbjuder olika kurser som passar hela ledarteamet. Förutom de vanliga tränar- och domarkurserna har vi ett brett spann av olika kurser, allt från Knäkontroll till Kompetensutveckling för ungdomsledare med alliansföreningarna.

Läs mer
 
Läs mer
 

Vill du ingå i Tränarforum för kvinnor?

Behovet av ett nätverk för kvinnliga fotbolls-tränare är stort, därför vill vi nu bjuda in fler tjejer till en kväll med inspirerande föreläs-ning med StFF:s spelarutbildare Caroline Sjöblom, gruppdiskussioner kring tränar-skap samt påverkan av nätverkets innehåll fram över.

 

Jämställdhet – hur börjar man?

Att inleda ett jämställdhetsarbete i en förening kan verka stort och svårt. Vi har sammanställt en lista med enkla, kanske självklara, punkter som gör stor skillnad och framför allt – det är signalvärden som visar att en förening tycker att jämställdhet är viktigt.

Läs mer
 
Läs mer
 

Världspremiär för robotiserat konstgräsunderhåll

Den 9 januari i solsken och några plusgrader driftsatte projektet SmartFields den första roboten för underhåll av konst-gräsplaner. Skytteholms IP som är projektets testbädd var den första fotbolls-planen som fick känna på att bli borstad och harvad av den nya innovationen.

 

A Greener Game – konferens för konstgräsutveckling

Konstgräsindustrin utvecklas enormt nu! Vill du vara med och ta del av det som händer? Välkommen till konferensen A Greener Game i Solna den 2 april. På konferensen deltar talare från internationellt ledande företag inom konstgräsindustrin. Ett detaljerat program kommer inom kort.

Läs mer
 
Läs mer & anmäl dig
 

Personalnyheter

Caroline Sjöblom som är spelarutbildare hos StFF har blivit antagen att gå den högsta europeiska tränarutbildningen, UEFA Pro. GRATTIS CARRO!
Adib Aho som har varit anställd på StFF sedan 2011 och även varit zonledare för domare gick i pension vid årsskiftet.
TACK FÖR ETT BRA UTFÖRT JOBB ADIB!

 

Prisade Peter Gerhardsson föreläser vid Tränarsymposiet

Damlandslagets förbundskapten, Peter Gerhardsson som utsågs till årets ledare vid Idrottsgalan är en av föreläsarna vid Stockholmsfotbollens Tränarsymposium den 12-14/2. Det finns ett fåtal platser kvar, om du vill lyssna på årets ledare anmäler du dig senast den 6/2 till Emma Ringvall.

   
Läs mer

SportmanSHIP – Smidig och prisvärd resa med laget

Förhöj lagandan och åk på träningsläger, match eller cup med ditt idrottslag. Tallink och Silja Line vill vara del av att uppmuntra till rörelse och gemenskap. Genom vårt idrottskoncept SportmanSHIP erbjuder vi specialpriser till idrottsföreningar och lag som möjliggör att fler kan uppleva resor med laganda i fokus.

Upplevelsen börjar redan ombord på fartyget med fartfyllda shower, relax & bad och en lekfull teen lounge. Slipp hårda golv i gympasalar och sov gott i sköna sängar, fyll på med en ordentlig frukostbuffé och kör taktiksnack i vår konferensavdelning. Hos oss får ni en personlig kontaktperson som hjälper er att planera och boka er resa med allt från specialkost, transfer, träningsanläggning och hotell i land.

Läs mer & boka

Aktivera hela familjen

På Stadium hittar du allt för hela familjen till din aktiva livsstil. Blir du medlem får du dessutom extra bra erbjudanden och förmåner. Hittar du inte vad du söker i butik finns det alltid ännu mer på stadium.se. Du kan även beställa från online-sortimentet direkt i butiken, med fri frakt. Välkommen!

Läs mer & beställ

Dags att planera kommande cuper tillsammans med Vasalunds IF

Vasalunds IF bjuder in till vinterns sista inomhuscuper samt de första utomhuscuperna i mars-april på Skytteholms IP/Kärrtorps IP.

Följande gäller alla cuper:

Alla lag spelar minst 4-5 matcher oftast inom 3-5 timmar (beroende på antal matcher)
Resultat och slutspel för P2007 och äldre
Täta matcher
Medaljer till alla lag 2011-201
Lätt eller Medel i de flesta klasserna (i Vasalund VårCupen finns även svår)
Inga lag får anmäla sig till ett år äldre i våra cuper

 

Följande inomhuscuper finns att välja på:

J InomhusCupen 15-16 Februari (P2007-2012)
Klicka för mer information och anmälan

Vasalund MarsCupen 7-8 Mars (P2007-2013)
Klicka för mer information och anmälan

Följande utomhuscuper finns att välja på:

Vasalund Vår Cup 2020 28-29 Mars (P2006-2013)
Klicka för mer information och anmälan

Vasalund TjejCup 2020 28-29 Mars (F2007-2013)
Klicka för mer information och anmälan

J Vår Cup 28-29 2020 Mars (P2007-P2012)
Klicka för mer information och anmälan

April Cupen 2020 4-5 April (P2007-2013)
Klicka för mer information och anmälan

Läs mer om Vasalunds cuper
 

Dela nyhetsbrevet!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Email
 

Partners till Stockholms Fotbollförbund:

 

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Facebook.

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Instagram.

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Twitter.

 

Stockholms Fotbollförbund, Besöksadress: Västra vägen 5A, Box 1349, 171 26 SOLNA.
Telefon (vxl): 08-444 75 00, E-post, Hemsidor: Stockholms FF, S:t Eriks-Cupen, Anläggningar
Klicka här för att avregistrera din adress på nyhetsbrevet

Skickat med Paloma