S:t Eriks-Cupens spelprogram är klart

S:t Eriks-Cupens spelprogram är klart!

Klicka här för att läsa brevet i din webbläsare!

Uppdatering Covid-19 18/3 kl 11.00

Den förhöjda risknivån för spridning av Coronaviruset har olika påverkan för Stockholmsfotbollens aktiviteter. StFF:s ledningsgrupp stämmer av rådande läge varje dag och informerar löpande. Utgångspunkten är de nationella rekommendationerna som regelbundet ges och uppdateras, SvFF:s riktlinjer och RF:s riktlinjer samt att alla individer har ett ansvar att följa dessa och i tillägg göra en egen bedömning om deltagande. Vi uppdaterar löpande status för våra planerade aktiviteter, se listan här. Rekommendationerna är att utomhusaktiviteter bör fortsätta och är man symptomfri och i övrigt frisk, kan man träna som vanligt.

Läs mer

Spelprogrammet i S:t Eriks-Cupen är klart!

Nu är spelprogrammet i S:t Eriks-Cupen klart! De cirka 37 000 matcherna är på plats och det går att läsa när och var alla matcher spelas. Under rådande omständigheter kring Covid-19, följer vi fortlöpande utvecklingen och tills vidare sker seriestart enligt plan. Om detta ändras, informerar vi om beslut och följder.

Kolla när ni spelar

Vi påminner om de nya spelformerna som infördes 2019

Säsongen 2019 infördes de nya nationella spelformerna för barn- och ungdomsfotboll, vilket innebar en del nyheter kring hur matcherna spelas. Om du vill påminna dig om vad som gäller kan du göra det på vår hemsida.

Läs mer

Tillsammans för en tryggare matchmiljö

Den 5 mars besökte stora delar av personalen på Stockholms FF 35 föreningar för att dela ut domarkit till ungdomsdomare med syfte att uppmärksamma domarens utsatta roll samt att visa att förbättring av matchmiljön är en prioriterad fråga. Projektet som genomförs i samarbete med Volkswagen och adidas uppmärksammades i P4 Stockholm och av flera tidningar.

Läs mer
 

Rapport från årsmötet

StFF:s årsmöte hölls även i år i Folksams lokaler. På mötet deltog 40 föreningar med sammanlagt 100 röster. Mötet besöktes även av kommittémedlemmar, deltagare från utbildningen Framtidens Fotbolls-ledare, Svenska Fotbollförbundet och de domare som fick pris.

 

Fair Play en del av svensk fotboll

Fair play kan enkelt översättas till rent och schysst spel. Inom svensk fotboll är huvudsyftet med Fair Play att skapa en lugn, trygg och utvecklande match- och träningsmiljö för barn och ungdomar. Fokus ska ligga på glädje, gemenskap och allas lika värde.

Läs mer
 
Läs mer
 

FairPay verkar för en jämställd idrott

På den internationella kvinnodagen uppmärksammades stiftelsen FairPay som arbetar för att alla människor ska få idrotta på lika villkor. FairPays ordförande Isabelle Widmark berättar om stiftelsen och ger tips på hur föreningar kan arbeta med att få lika förutsättningar för tjejer och killar.

 

Utse månadens ledare i mars

Den 8 mars startade vi en tävling på Instagram om att utse månadens ledare och eftersom den internationella kvinnodagen är den 8 mars är det bara kvinnor som kan utses den här månaden.
Gå in och nominera en kvinnlig ledare!

Läs mer
 
Till Instagram
 

Ny e-utbildning om psykisk hälsa

Folkhälsomyndigheten har tagit fram en webbaserad utbildning om psykisk hälsa för barn- och ungdomsledare. Tanken är att e-utbildningen – "Ledare som lyssnar" ska bidra till att rusta ledare med kunskap som gör att de kan ge bättre stöd till de barn och unga som de leder när de behöver det.

 

Zonträffarna är genomförda

StFF och RF-SISU Stockholm har under de senaste veckorna genomfört tio zonträffar med sammanlagt 123 föreningar. Bland annat har syftet med mötena har varit att informera om aktuella frågor som är viktiga för föreningarnas styrelser att ha kunskap om i sitt strategiska arbete.

Läs mer
 
Läs mer

Dela nyhetsbrevet!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Email
 

Partners till Stockholms Fotbollförbund:

 

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Facebook.

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Instagram.

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Twitter.

 

Stockholms Fotbollförbund, Besöksadress: Västra vägen 5A, Box 1349, 171 26 SOLNA.
Telefon (vxl): 08-444 75 00, E-post, Hemsidor: Stockholms FF, S:t Eriks-Cupen, Anläggningar E-post:
Klicka här för att avregistrera din adress på nyhetsbrevet

Do not click this link

Skickat med Paloma