Tävlingsmatcher skjuts upp

Seriespelet skjuts upp!

Klicka här för att läsa brevet i din webbläsare!

Tävlingsmatcher skjuts upp – i övrigt som tidigare

Under hela dagen har Stockholms Fotbollförbunds ledning suttit i möte för att tydligt kunna kommunicera när seriespelet för vår verksamhet skall kunna starta.

Då förtydligande behövs runt skillnader mellan träningsmatch och tävlingsmatch samt om rekommendationen som rör begränsning om sammankomst på 50 personer, har ledningen nu på kvällen tagit beslut om att ytterligare skjuta upp alla tävlingsmatcher till att tidigast starta fredagen den 17 april för att få mer tydlighet.

Vi har på kvällen varit i dialog med flera personer på olika instanser och kommer behöva analysera deras svar.

Vi kommer att återkomma med information tidigt nästa vecka. Om stora förändringar sker inom de närmsta dagarna kommer ett nytt besked.

Tills vidare gäller samma beslut som i fredags; att träning, camper och träningsmatcher kan genomföras om de rekommendationer och riktlinjer som finns följs.

Utbildningsmaterial fritt att använda

Under den senaste tiden har utbildningsmaterial blivit fritt att använda och en del har öppnats under en begränsad tid. Nu finns det digiitala materialet för Fotbollens spela, lek och lär (FSLL) fritt tillgängligt på Fotbollsportalen. FSLL beskriver inriktningen för svensk barn- och ungdomsfotboll och de värderingar som fotbollen ska stå för.

Läs mer

Du antar väl UTMANINGEN i Min Fotboll?!

Under påskveckan kommer fotbollssverige börja aktiveras med hjälp av ”Utmaningen”. Ett digitalt och interaktivt sätt att hålla igång fotbollsspelandet i rådande tid och framöver. Utmaningen innebär att vi från Svensk Fotboll skickar videos med fotbollsutmaningar, anpassade för olika åldrar, till alla grymma fotbollsspelare och fotbollsintresserade runt om i landet. Utmaningarna kommer att skickas ut i Min Fotboll av såväl landslagsspelare som barn- och ungdomsspelare.

Du tar del av utmaningarna i Min Fotboll, filmar när du utför den och laddar upp ditt filmklipp tillbaka till appen. Du kan utföra utmaningen var du än befinner dig och du kan göra dem själv, tillsammans med vänner eller kanske nån i din familj? Det enda du behöver ha är en boll.😊 Utmaningarna kommer vara både roliga och utvecklande. Alla kan vara med – oavsett nivå och ålder.

Till Min Fotboll

"Vi vill vinna på att spela schysst"

Inför säsongen 2019 införde Stockholms FF möjligheten att bli distriktets schysstaste lag i seniorserierna. Reymersholms IK knep utmärkelsen Årets Fair Play-lag i division 4 herrar och vi har stämt av med klubbens sportchef Niklas Gissberg om hemligheten bakom lagets fina pallplacering.

Läs mer
 

Angelica Hjorth Ståhlgren – månadens ledare

På den internationella kvinnodagen den 8 mars utlyste vi en tävling på Instagram där målet var att utse månadens ledare. I hård konkurrens utsågs Sätra SK:s ordförande Angelica Hjorth Ståhlgren till mars månads ledare.

 

Unga ledare till styrelseuppdrag

Vi har berättat om Pontus Ros i Hässelby och naturligtvis finns det fler föreningar i Stockholm som gör detsamma. Valbered-ningen i IFK Tumba nominerade två unga ledare till styrelsen och på årsmötet den 10 mars valdes 25-årige Sebastian Tsegay och 20-åriga Marlei Gomez in som suppleanter.

Läs mer
 
Läs mer
 

Perfekta barnböcker för fotbollsälskarna!

Vårt lilla landslag är en ny serie med fotbollsböcker för de yngre fotbollsfansen. Serien har skapats av Mats Wänblad och Maria Andersson Keusseyan och är framtagen i samarbete med Svenska Fotbollförbundet. En modern Åshöjdens BK som hyllar fotbollens ideal – vänskap, laganda och spelglädje! Tillsammans med de två första böckerna i serien, Vårt lilla landslag spelar VM och Vårt lilla landslag – revanschen, släpps också en pysselbok – Kul med fotboll – och ett Vem är vem-spel.

Med koden lillalandslaget20 får du som är prenumerant på detta nyhetsbrev möjlighet att köpa böckerna för 99 kr/styck (ordinarie pris 119 kr) på Bokus.se fram till och med 15 april.

Läs mer och köp böckerna:

Vårt lilla landslag spelar VM
 
Vårt lilla landslag – revanschen
 

Dela nyhetsbrevet!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Email
 

Partners till Stockholms Fotbollförbund:

 

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Facebook.

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Instagram.

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Twitter.

 

Stockholms Fotbollförbund, Besöksadress: Västra vägen 5A, Box 1349, 171 26 SOLNA.
Telefon (vxl): 08-444 75 00, E-post, Hemsidor: Stockholms FF, S:t Eriks-Cupen, Anläggningar E-post:
Klicka här för att avregistrera din adress på nyhetsbrevet

Do not click this link

Skickat med Paloma