Korrigerat beslut – seniorserier skjuts upp

Korrigerat beslut – ändring för seniorserier

Klicka här för att läsa brevet i din webbläsare!

Beslut om seriespel angående Covid-19

Stockholms Fotbollförbund har under hela pandemin följt de rekommendationer vi har tagit del av och även kommunicerat att beslut kan komma att ändras. Vi har haft direktkontakt med experter, allt för att skapa oss den bästa möjliga bilden av i vilken omfattning vår verksamhet, både träning och match, påverkar smittspridningen. Då Folkhälsomyndigheten under dagens presskonferens tydliggjorde att matcher inom barn- och ungdomsfotboll bör spelas, står StFF:s beslut fast om att inleda spel i våra barn- och ungdomsserier. Däremot ställer vi med omedelbar verkan in tävlingsmatcher för seniorer enligt dagens förtydligande rekommendation från Folkhälsomyndigheten. Där det även står att de avråder från träningsmatcher för vuxna.

Läs mer
 

Tävlingsinformation i corona-tider

Det har kommit önskemål om att på ett enkelt sätt beskriva vad som gäller nu under inledningen av seriespelet när coronapandemin har en viss påverkan. Vi har även tagit fram en affisch med olika punkter som informerar om vad du ska tänka på inför och under en match.

LADDA NER AFFISCHEN!

Med svensk text

Poster in english

Cartel en español


 

Läs mer

Nya spelregler i Stockholmsfotbollen

Till säsongen 2020 har det genomförts ett flertal förändringar i fotbollsreglerna. Några av dessa förändringar infördes i Damallsvenskan, Elitettan, Allsvenskan och Superettan redan efter sommaruppehållet 2019, men införs nu i all svensk fotboll. Missa inte vilka nyheterna är nu när säsongen startar i våra barn- och ungdomsserier.

Läs mer

Vi kör med Grönt Kort säsongen 2020

De gröna korten ska vara utskickade till respektive kontaktperson i S:t Eriks-Cupslagen som är 8-14 år. Om du som kontaktperson inte har fått några kort kan det vara så att föreningen har fått dessa. Har inte föreningen fått några kort går det att beställa hos Stockholms FF

Läs mer
 

Utse månadens ledare i april

I mars utsågs Sätra SK:s ordförande Angelica Hjorth Ståhlgren till månadens ledare. Nu är det dags att börja nominera nya ledare.

 

Välkommen Alice Carlsson!

Igår välkomnade vi Alice Carlsson till Stockholms Fotbollförbund och sin första arbetsdag. Som receptionist på kansliet i Solna blir Alice den som många av våra föreningar först möter och får kontakt med.

Till Instagram
 
Läs mer
 

Dela nyhetsbrevet!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Email
 

Partners till Stockholms Fotbollförbund:

 

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Facebook.

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Instagram.

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Twitter.

 

Stockholms Fotbollförbund, Besöksadress: Västra vägen 5A, Box 1349, 171 26 SOLNA.
Telefon (vxl): 08-444 75 00, E-post, Hemsidor: Stockholms FF, S:t Eriks-Cupen, Anläggningar E-post:
Klicka här för att avregistrera din adress på nyhetsbrevet

Do not click this link

Skickat med Paloma