Påminnelse om 50 personers-regeln

Påminnelse om 50 personers-regeln!

Klicka här för att läsa brevet i din webbläsare!

Information om 50-regeln och offentliga tillställningar

Helgens premiär i S:t Eriks-Cupen var efterlängtad och vi vill ge en eloge till de många föreningar som följde Folkhälsomyndighetens rekommendationer avseende hygien och 50 personers-regeln. Dock behöver alla föreningar följa rekommendationerna och då vi ser att det finns förbättringar att göra hos några, ber vi nu er att än en gång sprida information i era informationskanaler, gärna direktmejl till ledare och föräldrar, samt sätta upp de av StFF framtagna affischer. Allt för att få bästa möjliga miljö för barns- och ungdomars fotbollsutövande.

Läs mer

Spelare födda år 2001

Enligt FHM:s riktlinjer är det viktigt att barn- och ungdomsfotbollen hålls igång som vanligt. Med barn och ungdomar menar man spelare födda år 2002 och senare. Det står tydligt beskrivet här! Även Svenska FF:s beslut och riktlinjer säger samma sak

Att gränsen går vid barn/ungdomar födda år 2002 är absolut och ska följas.

Läs mer
 

Idrottsföreningar kan få pengar till midsommar

Riksidrottsstyrelsen (RS) har beslutat om ramar och övergripande principer för fördelning av regeringens krispaket. Föreningar och förbund kommer kunna söka krisstöd från första maj och RS kan ta beslut om utbetalning i mitten av juni.

 

Kom-igång-mejl utskickat till ledare i lagen upp till 18 år

I förra veckan skickade Svenska FF ut ett personligt mejl till kontaktpersonerna i S:t Eriks-Cupen, med information om hur man gör iordning sitt lag i Min Fotboll inför säsongsstarten. Gör en livesändning i Min Fotboll nu när det inte ska vara publik på matcherna.

Läs mer
 
Till FAQ
 

Digital sista utbildningsträff för FFL

Den 15 april hade Framtidens Fotbolls-ledare 2019-2020 sin sista utbildningsträff med föreläsningen "Att bygga och utveckla Effektiva Ledarteam" med Susanne Meckbach samt en digital rundvandring och presentation av Bosön. Ett annorlunda möte då alla satt uppkopplade med en dator eller smartphone.

 

Gör anläggningen energismart – sök stöd från Energi-initiativet

Rexel Sverige AB är officiell energipartner till svensk fotboll. Med dem har vi skapat ett ”Energi-initiativ” med målsättning att minska elförbrukningen vid föreningarnas anlägg-ningar. Samarbetet innebär att de går in och inventerar samt projekterar med innovativa och energi-snåla lösningar.

Läs mer
 
Läs mer
 

Träningen en oas för Enebybergs damlag

Enebybergs IF:s damlag snittar fortsatt 30 spelare per träning trots rådande corona-pandemi. Erik Bolling, kommunikations-ansvarig på föreningen, vill gärna lyfta detta goda exempel och visa på vikten av att spelarna träffas och spelar fotboll tillsammans under denna samhällskris.

 

Wollmars FF är Sveriges amatör-landslag

Wollmars FF är laget som inte nöjer sig med spel i division 5, utan de är också Sveriges amatörlandslag, vilket innebär att WFF har spelat EM i Österrike 2012 och Frankrike 2016 samt inofficiella VM i Italien 2018. Om allt går som det ska, väntar amatör-EM i Schweiz i slutet av augusti.

Läs mer
 
Läs mer
 

Dela nyhetsbrevet!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Email
 

Partners till Stockholms Fotbollförbund:

 

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Facebook.

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Instagram.

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Twitter.

 

Stockholms Fotbollförbund, Besöksadress: Västra vägen 5A, Box 1349, 171 26 SOLNA.
Telefon (vxl): 08-444 75 00, E-post, Hemsidor: Stockholms FF, S:t Eriks-Cupen, Anläggningar
Klicka här för att avregistrera din adress på nyhetsbrevet

Do not click this link

Skickat med Paloma