Beslut om seriespel för seniorer

Beslut om seniorernas seriespel!

Klicka här för att läsa brevet i din webbläsare!

Beslut om seriespel för seniorer

Den 27 april tog Stockholms Fotbollsförbund beslutet att seniorserierna, Stockholmsserien, damreservserierna och veteranserierna inte startar den 6 maj. Alla vårens matcher ställs in och serierna avgörs i stället som enkelserier, endast höstens matcher spelas. Kvarstående matcher i Junior-DM, Victoria Cup och Stockholm Cup skjuts fram tillsvidare.

Läs mer

Förtydligande från SvFF gällande matcharrangemang

För att följa förbudet mot mer än 50 deltagare vid offentliga tillställningar gick Svenska FF efter samråd med polisen den 24 april ut med skarpa rekommendationer som föreningar ska vidta vid matcharrangemang.

Läs mer
 

Nytt avsnitt av Magasinet Fotbollpodden

I avsnitt åtta berättar Jesper Karlström, lagkapten Djurgårdens IF, personligt om sin träningsvardag och att vara i coronarisk-grupp (Diabetes typ 1). Anders Bengtsson, riksinstruktör SvFF delar med sig av specialanpassade övningar för de som vill träna lite säkrare i rådande tid.
Du kan lyssna på podden där du vanligtvis brukar lyssna på poddar.

 

FC of Hässelby – laget där vänskapsband knyts

I väntan på att seriespelet för seniorlagen ska starta har vi satt igång artikelserien "Laget bakom namnet". Först ut den här säsongen är 10-års jubilerande FC of Hässelby. När laget tog sitt namn planerade man för spel i de internationella cuperna, eller? Läs om laget från västra Stockholm där vänskapen är det viktigaste i verksamheten.

Lyssna här
 
Läs mer
 

Sänd er match genom appen Min Fotboll

Eftersom uppmaningen från svensk fotboll är att spela alla barn- och ungdomsmatcher utan publik är det ett utmärkt tillfälle att livesända matcherna genom appen Min Fotboll. Det är superenkelt att sända, men du behöver en roll som ledare/admin eller som rapportör för laget som du ska filma om du ska lyckas.

 

Om laget inte vill bli filmade eller fotade i Min Fotboll

Ditt lag kanske har någon spelare med skyddad identidet eller ni kanske helt enkelt inte vill bli filmade eller att det tas foton vid era matcher. Då finns det en inställning i appen som gör att det inte går att lägga upp bilder från era matcher. Den hittar du på lagets admin-sida och heter "Vi tillåter inte fotografering eller videoinspelning från våra matcher".

Läs mer
 
Till Min Fotboll
 

Dela nyhetsbrevet!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Email
 

Partners till Stockholms Fotbollförbund:

 

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Facebook.

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Instagram.

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Twitter.

 

Stockholms Fotbollförbund, Besöksadress: Västra vägen 5A, Box 1349, 171 26 SOLNA.
Telefon (vxl): 08-444 75 00, E-post, Hemsidor: Stockholms FF, S:t Eriks-Cupen, Anläggningar
Klicka här för att avregistrera din adress på nyhetsbrevet

Do not click this link

Skickat med Paloma