Nyhetsbrev från Stockholms FF

Skärpta allmänna råd, serieanmälan, digitalt repskap!

Klicka här för att läsa brevet i din webbläsare!

Repskapsmötet genomförs digitalt

Efter de skärpta råden från Folkhälsomyndigheten har StFF:s styrelse beslutat om att hålla årets representationsmöte, den 17 november kl. 18.30, digitalt. Anmälan sker som tidigare senast den 9 november till Helena Rydh. Handlingar, instruktioner och länk till det digitala mötet skickas någon dag innan repskapet per e-brev till de anmälda. Föreningens fullmakt mejlas till Helena två dagar före mötet.

Läs mer

Är ert lag anmält till seniorserien?

Mariebergs SK var det första laget att anmäla sig till damserierna, på herrsidan var IK Sture snabbast på anmälningsknappen. På söndag den 8 november är det sista dagen för att anmäla lag till distriktets seniorserier 2021. Ta chansen till att vara med om den kanske mest spännande säsongen i klubbens historia.

Läs mer

Förtydliganden om skärpta allmänna råd

Den 29 oktober beslöt Folkhälsomyndigheten om skärpta allmänna råd för bland annat Region Stockholm, som gäller till den 19 november. Dessa innebär att man ska avstå från att delta i exempelvis idrottsträningar, matcher och tävlingar, men att barn födda 2005 och senare får genomföra träningar. Stockholms Fotbollförbund följer FHM:s rekommendationer och tydliggör idag vad som gäller för Stockholmsfotbollen.

Läs mer
 

Sök investeringsbidrag!

Senast den 1 december varje år går det att hos Boverket söka investeringsbidrag för allmänna samlingslokaler. Bidrag kan ges till nybyggnad, tillbyggnad, ombyggnad och inköp av allmän samlingslokal, samt till åtgärder i lokalen som ska förbättra dess standard, tillgänglighet eller energi-effektivitet.

 

Gymnasievalet senast den 1 dec – nu finns även NIU-futsal

Senast den 1 december ska ansökningarna till Nationell (NIU) eller Lokal idrotts-utbildning (LIU) vara inskickad. En nyhet är att det finns NIU för futsal. Tibble-gymnasium i Täby är en av tre skolor i Sverige där det går att välja den växande inomhussporten.

Läs mer
 
Läs mer
 

Dela nyhetsbrevet!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Email
 

Partners till Stockholms Fotbollförbund:

 

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Facebook.

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Instagram.

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Twitter.

 

Stockholms Fotbollförbund, Besöksadress: Västra vägen 5A, Box 1349, 171 26 SOLNA.
Telefon (vxl): 08-444 75 00, E-post, Hemsidor: Stockholms FF, S:t Eriks-Cupen, Anläggningar
Klicka här för att avregistrera din adress på nyhetsbrevet

Do not click this link

Skickat med Paloma