Nyhetsbrev från Stockholms FF

Förlängda skärpta råd, repskapsbeslut, 10 tips under pausen

Klicka här för att läsa brevet i din webbläsare!

Förlängning av skärpta råd

Den 19 november förlängde Folkhälsomyndigheten de skärpta allmänna råden för bland annat Region Stockholm, fram till den 13 december. Dessa innebär att man ska avstå från att delta i exempelvis idrottsträningar, matcher och tävlingar, men att barn födda 2005 och senare får genomföra träningar. Stockholms Fotbollförbund följer FHM:s rekommen-dationer och har uppdaterat listan med aktiviteter som berörs, vi ställer bl a in resterande del av årets futsalmatcher och inga träningsmatcher och provträningar får genomföras.

Läs mer

Ingen förändring av frimånaden

Svenska FF:s Förbundsstyrelse behandlade vid ett möte den 20 november frågan om en eventuell förlängning, eller förskjutning, av frimånaden för spelarövergångar avseende amatörer. Detta efter att ett antal distrikt och föreningar framfört önskemål i den riktningen.
Förbundsstyrelsen har funnit att det inte finns anledning att ändra den period under vilken frimånaden löper enligt Representationsbestämmelserna, bland annat med motiveringen att övergångar ändå kan ske utanför frimånaden. SvFF kommer även att utreda om det för säsongen 2021 bör ges större möjlighet till dispens från kravet på lämnande förenings godkännande vid övergång utanför frimånaden.

Läs mer

Premiär för digitalt repskapsmöte

Coronapandemins restriktioner satte inte stopp för Stockholms FF:s representationskapsmöte som enligt stadgarna ska äga rum i november. För första gången genomfördes mötet digitalt. Det fungerade förhållandevis bra, men inte helt perfekt.

Läs mer

Besked om kompensationsstöd

Den 20 november fick idrottsföreningar besked om summan av kompensationsstöd för perioden juli–september. Stödet baseras på hur stor förlust som föreningen har gjort i förhållande till sin omsättning. De som drabbats värst får mest stöd.

Läs mer

Fotbollsgalan blir Fotbollsåret 2020

Den Fotbollsgala vi vant oss vid ersätts i år med Fotbollsåret 2020 - första och andra halvlek. Två entimmesprogram där fotbollens bästa prisas och det gångna fotbollsåret skildras ur elit- och breddperspektiv. I huvudprogrammet Fotbollsåret 2020 – andra halvlek, som leds av Frida Nordstrand och Lasse Granqvist, kommer bland annat Guldbollen, Diamantbollen och Fotbollskanalens hederspris delas ut.

Läs mer
 

Vad behöver vi veta för att minimera riskerna?

Den 1 december håller RF SISU Stockholm en digital utbildning i anti-matchfixing där Stefan Fredriksson är specialgäst. Han berättar om när han var visselblåsare vid misstänkt matchfixing, om vad han, de misstänkta och vad föreningen hade behövt för stöd.

 

Ställ inte in, ställ om – 10 tips under pausen

Det ofrivilliga fotbollsuppehållet under pandemin drabbar många, men hur kan alla ledare uppmuntra sina spelare? Vi har uppdaterat 10 tips som Skånehandbollen har tagit fram och som vi uppmanar våra lag att använda sig av.

Läs mer
 
Läs mer
 

Dela nyhetsbrevet!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Email
 

Partners till Stockholms Fotbollförbund:

 

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Facebook.

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Instagram.

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Twitter.

 

Stockholms Fotbollförbund, Besöksadress: Västra vägen 5A, Box 1349, 171 26 SOLNA.
Telefon (vxl): 08-444 75 00, E-post, Hemsidor: Stockholms FF, S:t Eriks-Cupen, Anläggningar
Klicka här för att avregistrera din adress på nyhetsbrevet

Do not click this link

Skickat med Paloma