Stockholms FF önskar God Jul

God Jul och Gott Nytt År!

Klicka här för att läsa brevet i din webbläsare!

Under kommande helger kommer Stockholms FF ha begränsade öppettider och service. Kansliet kommer att vara stängt för besök den 21/12-6/1, men det går att nå oss per mejl eller telefon. Dock kan det vara medarbetare som är jullediga.

Distriktschefen Andrea Möllerberg passar samtidigt på att skicka en julhälsning till alla i Stockholmsfotbollen.

Läs julhälsningen

Futsalsäsongen ställs in

Från och med den 14 december 2020 gäller nya nationella föreskrifter och allmänna råd beslutade av Folkhälsomyndigheten. SvFF har uppdaterat sina riktlinjer och där står bland annat "seriespel, cuper och sammandrag ska undvikas och matcherna ska om möjligt spelas utomhus." Med anledning av detta ställer StFF in resterande seriespel i futsal.

Läs mer

Stockholms FF söker medarbetare

StFF söker en strukturerad, utåtriktad och drivande medarbetare till tävlingsavdelningen. En varierande tjänst som innefattar administration av våra tävlingsserier, huvudsakligen seniorserier, men även att bidra till utveckling av tävlingsverksamheten samt att driva projekt.

Läs mer

Obligatoriska träffar – digitala möten för förtroendevalda

Varje år i månadsskiftet januari/februari kallar StFF förtroendevalda i förbundets föreningar till obligatoriska träffar. Träffarna sker zonvis och i samarbete med RF-SISU Stockholm ges information om ämnen av stort värde för föreningarnas styrelser i deras strategiska arbete. Det handlar också om samtal och erfarenhetsutbyte kring ämnen som är aktuella för föreningarna i respektive zon. Dessa samtal bygger på önskemål från deltagande föreningar och ligger till grund för det fortsatta utvecklingsarbetet i varje zon.

Läs mer

Anmälan till S:t Eriks-Cupen stänger den 31 december

Anmälningarna till nästa års upplaga av S:t Eriks-Cupen trillar in, men fortfarande saknas en hel del föreningars anmälningar. Den 31 december är sista dagen för anmälan. Tänk på att det är föreningen som sköter anmälan och inte respektive lag.

Till anmälan
 

Fotbollshistoria skrivs återigen i Solna

Nu skrivs ännu en gång fotbollshistoria i Solna stad. Sist det begav sig var i slutet av oktober 2012 när Nationalarenan för fotboll invigdes. Åtta år senare investerar Solna stad i ännu ett spännande fotbollsprojekt, denna gång med miljön i fokus. Den första etappen av projektet TestbedNordic är klar.

 

Dom i Boovallenmålet

Barns idrott är inte buller. Av folkhälsoskäl finns det ett starkt allmänintresse av att idrottsverksamhet kan bedrivas inom rimliga avstånd från bostadsområden. Domstolen har inte ansett att bullerstörning-arna är så stora att den organiserade idrottsverksamheten behöver förbjudas, men kommunen måste genomföra vissa åtgärder för att begränsa bullerpåverkan.

Läs mer
 
Läs domen
 

Nya lag som satsar högt

Vi tog pulsen på två nya lag som har anmält sig till vårt seriespel nästa säsong och för första gången ska spela seriefotboll i div. 5 damer respektive div. 7 herrar. Läs om Flemingsbergs United FC och FC Första samt den rykande färska serieindelningen.

 

BK Träsket – en blubbande 40-åring

Nyligen fyllde kultklubben BK Träsket 40 år, något som vi uppmärksammade under rubriken "Laget bakom namnet". Läs om jubilaren och alla andra lag som presenterats.

Läs mer
 
Läs mer
 
 

Lyckad tränarrekryter-ing för Värtans IK

I början av oktober besökte StFF Värtans IK:s informa-tionsmöte för mammor i knatteskolan och berättade om fördelarna med både kvinnor och män i ledarstab-er. När det sedan bildades lag, var den traditionella uppdelningen mellan kvinn-or och män, som tränare respektive lagledare, om-vänd. Fler kvinnor blev trän-are och fler män lagledare. Värtans Johanna Ankarcrona är nöjd med utvecklingen.

 

Tjejsatsning av Konyaspor i Alby

Konyaspor KIF sökte pengar från Ellevio 50/50-fonden för att genomföra tjejsatsningen "För en mer jämställd fram-tid" i föreningen. De ansvar-iga ser stödet från fonden som en möjlighet att kunna genomföra en del av sats-ningen. Som komplement finns även RF-SISU Stock-holm och SvFF:s Alla är olika - olika är bra. Tillsammans skapar StFF och övriga en möjlighet att utveckla flick-fotbollen i Konyaspor och Alby.

 

Spånga IS stöder sina domare 

Spånga IS har en lång tradition av att utbilda sina spelare i domarrollen och enligt föreningens domar-ansvarige, Kevin Stillwell, vill man under säsongen göra fler stödjande insatser för domarna. Dessutom visade Spångas kartlägg-ning av jämställdheten i föreningen, att de kan bli ännu bättre på att både locka och behålla tjejer i domarrollen. Ett projekt startade med medel från Ellevio 50/50-fonden.

Läs mer
 
Läs mer
 
Läs mer
 

Dela nyhetsbrevet!

 
Facebook Twitter Google+ LinkedIn Email
 

Partners till Stockholms Fotbollförbund:

 

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Facebook.

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Instagram.

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Twitter.

 

Stockholms Fotbollförbund, Besöksadress: Västra vägen 5A, Box 1349, 171 26 SOLNA.
Telefon (vxl): 08-444 75 00, E-post, Hemsidor: Stockholms FF, S:t Eriks-Cupen, Anläggningar
Klicka här för att avregistrera din adress på nyhetsbrevet

Do not click this link

Skickat med Paloma