Inomhusträning tillåtet för barn födda 2005 och senare

Klicka här för att läsa brevet i din webbläsare!

Inomhusträning tillåtet för barn födda 2005 och senare

Regeringen meddelade att rekommendationerna om stängda kommunala inomhusanläggningar förlängs till den 7 februari – men med undantag för barn födda 2005 och senare. Personer födda 2004 och tidigare ska fortsatt undvika att träna i större grupper och träna utomhus. All träning ska ske enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Observera att varje enskild kommun bedömer hur verksamhet kan bedrivas i deras anläggningar på ett smittsäkert sätt. Detta kan innebära att maxantal i en inomhushall kan vara olika även om storleken på hallen är snarlik.

Läs mer

RF:s kompensationsstöd till föreningar

Under perioden 15-26 januari är det möjligt att ansöka om kompensationsstöd, gällande kvartal 4 2020, hos Riksidrottsförbundet. Missa inte att söka om ni behöver hjälp för att fortsatt kunna bedriva idrottsverksamhet och evenemang.

Läs mer

Digitala utbildningar i de nya spelformerna

Den som vid nyår lovade att lära sig mer har nu chansen när vår kursverksamhet drar igång. Inledningsvis gör vi det i det digitala formatet. I januari och februari arrangeras sju olika utbildningar i de olika nya spelformerna. Kurserna beskriver det viktigaste för ledare att tänka på i varje spelform utifrån lärande och livslångt intresse för fotboll.

Läs mer

Fortbildning för flicklagstränare

Vill du stärka ditt ledarskap och få konkreta verktyg för att utveckla din träningsgrupp – både på och utanför fotbollsplanen? Vill du få chansen att reflektera kring ditt tränarskap och spelarutveckling tillsammans med ledare för samma ålder? Är du tränare för flicklag i åldrarna 10-12 år är du välkommen att anmäla dig till denna fortbildning som är kostnadsfri.

Läs mer
 

Domarutbildningarna genomförs digitalt

Årets domarkurser kommer att kunna genomföras - digitalt. Det är givetvis med anledning av den pågående pandemin som vi är tvungna att göra denna förändring. För att en domare ska kunna genomföra kursen ställs vissa krav.

 

Återbetalning av futsalavgifter

Då futsalsäsongen inte genomfördes p.g.a. covid-19, krediterar vi avgifterna för futsal-lagen inom kort. Ni kan också dra av futsalavgiften från inbetalningen av serieavgifterna för 2021, förutsatt att ni har betalat för futsalspel. Vid frågor, kontakta Linda Kransén.

Läs mer
 
Kontakta Linda
 

Lira Blågult - arrangera fotbollsskola

Vill ni locka nya spelare till er förening? Vill ni förstärka motivation och lärande hos de befintliga spelarna? Vill ni ge era ungdoms-spelare ledarerfarenhet? Om ja, arrangera fotbollsskolan Lira Blågult i sommar! Då får ni kvalitetssäkrat innehåll från SvFF, tillgång till en enkel administrationssida, blågula träningskläder, support från StFF, möjlighet att vara matchknattar vid en landskamp samt erbjudanden från samarbetspartners.

 

Ökning av anmälda lag igen!

Så här års pågår febrilt arbete för att färdig-ställa seriesammansättningar och spel-program vilket är en gigantisk uppgift som tävlingsavdelningen utför. Glädjande nog kan vi konstatera en ökning på 7 procent när det gäller totalt antal anmälda lag. 5 361 lag är anmälda till S:t Eriks-Cupen vilket är en ökning med 6 procent. Den största ökningen står reservlag dam för, d v s nya Stockholmsserien - hela 480 procent!

Läs mer
 
Läs mer
 

Informationskvällar för distriktslag F/P07

Stockholms Fotbollförbund bjuder in till digitala informationsträffar om distriktslagsverksamheten för F14 och P14. Inbjudan vänder sig till samtliga tränare och sportchefer för ålderskullen 2007. Pojkarna startar den 16 februari och dagen efter är det dags för flicklagens ledare.

 

Distriktslagsverksamheten 2020

Distriktslagsverksamheten 2020 vände sig till spelare födda 2003-2006. StFF:s sport- och utvecklingschef Kenneth Öberg, ansvarig för distriktslagen, har samman-fattat året som gått.
– Trots allt har 2020 varit ett bra år sett till så väl prestationer, utveckling som resultat för både flick och pojk.

Läs mer
 
Läs mer
 

”Ideellt engagemang bidrar till livskvalité”

IFK Vaxholm har länge önskat tillgång till en andra konstgräsplan då föreningen har ca 900 aktiva medlemmar och enbart en plan för träningar och matcher. Efter idogt arbete ser nu drömmen ut att gå i uppfyllelse. Kommunen har upplåtit en grusplan på Resarö där föreningen planerar att anlägga konstgräs, men måste själva ombesörja och finansiera arbetet. Något IFK Vaxholms ordförande Mattias Bedding är övertygad om att föreningen kan genomföra.

 

Gör föreningen energismart genom Klimatklivet

Klimatklivet är ett investeringsstöd till lokala och regionala åtgärder som minskar utsläppen av koldioxid och andra gaser som påverkar klimatet. Har du en idé om en åtgärd för att minska samhällets klimatpåverkan? Då kan du söka pengar från Klimatklivet. En åtgärd kan vara att t.ex. byta till energisnål belysning. Den första ansökningsperioden avslutas den 29 januari, nästa öppnar den 13 april och pågår till den 27 april.

Läs mer
 
Ansök här
 

FALU SOMMAR CUP 18-20 juni 2021

Den 18-20 juni 2021 planerar vi att arrangera Falu Sommar Cup för sjunde gången.

Ett begränsat antal lag i varje klass garanteras minst 5 st matcher från fredag lunch till söndag eftermiddag. Matcherna spelas på olika arenor runt om i centrala Falun. För klasserna P10 och F10 gäller spel endast lördag-söndag.

För vidare information om kostnader, anmälan m.m. - se vår hemsida eller kontakta cupsamordnare Patrik Andersson via mejl eller mobil: 070-642 90 32.

Vi följer självklart myndigheternas råd och rekommendationer gällande covid-19.

Välkomna till Falun i juni!

Till anmälan
 
Läs mer hos Reijmyre IF
 

Dela nyhetsbrevet!

 
Facebook Twitter Google+ LinkedIn Email
 

Partners till Stockholms Fotbollförbund:

 

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Facebook.

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Instagram.

Följ oss!

Genom att klicka på bilden kan du enkelt följa oss på Twitter.

 

Stockholms Fotbollförbund, Besöksadress: Västra vägen 5A, Box 1349, 171 26 SOLNA.
Telefon (vxl): 08-444 75 00, E-post, Hemsidor: Stockholms FF, S:t Eriks-Cupen, Anläggningar
Klicka här för att avregistrera din adress på nyhetsbrevet

Do not click this link

Skickat med Paloma