Läs mailet i din webbläsare

The Wine Room

VÅRA VINER

KLUBBEN

TIPSA EN VÄN

deadly-red-blend

PREMIÄR!
7 DEADLY RED

 

Premiär för 7 Deadly Red Blend. Ett fylligt vin med inslag av björnbär, mörka körsbär, kryddighet och vanilj. Ett långt fint
avslut. 7 Deadly Red är en syndfull blandning av zinfandel, petite sirah, cabernet sauvignon och merlot. Njut av vinet med en bra rostbiff, kryddiga rätter eller ostar.

Art.nr 50156
Årgång 2017
Alk.halt 15%
Volym 750 ml

129 KR

Beställ här

Druvorna till detta vin kommer från Lodis rika jordar där passionerade vinproducenter inte bara skapar ett vin, utan en hel livsstil av syndig glädje och ren njutning. Efter skörden fördes druvorna till vingården där de behandlades traditionellt. Vinet har varit i kontakt med fransk och amerikansk ek under minst sex månader för att ge det den rätta balansen och smakrikedomen innan buteljering.

“WHEN YOU DRINK A GLASS OF WINE MADE FROM LODI RULES CERTIFIED GRAPES, YOU ARE SUPPORTING A FARMER, A VINTNER, AND AN ENTIRE AGRICULTURAL COMMUNITY THAT EMBRACES THEIR RESPONSIBILITY TO CARE FOR THE ENVIRONMENT AND THEIR NEIGHBORS.”

 

Lodi ligger i det Kaliforniska vindistriktet Central Valley, ett område som kännetecknas av väldränerad jord och ett nästan medelhavsliknande klimat. Området erbjuder en kylig morgondimma och varma dagar med mycket solexponering.

 

Steak Sandwich

600 gram rostbiff, hängmörad
rapsolja, neutral
2 knippen sallad, mixad
1 st avokado
2 st tomater
4 skivor surdegsbröd
rödvinsvinäger
2 msk dijonsenap
30 gram parmesanost, hyvlad
pepparrot, färskriven
4 st äggulor
salt
svartpeppar

Skär ryggbiffen i två skivor. Sätt ugnen på 150 grader. Salta och peppra köttet rikligt. Stek det i olja i en het panna så att det får en fin yta. Efterstek köttet i ugnen tills det har en innertemperatur på 50 grader (eller lite mer om man vill ha ett mindre rött kött). Ta ut köttet och låt det vila i 10–15 minuter. Skölj och torka salladen under tiden. Skär grönsakerna i skivor. Vid servering: Rosta brödet och skiva köttet. Salta och peppra grönsakerna och droppa över lite vinäger. Bred dijonsenap på bröden. Varva sedan grönsaker, ost och kött på bröden och toppa med riven pepparrot och äggula.

Recept från Tasteline.se

VÅRA VINER

THE WINE ROOM

TIPSA EN VÄN

 

The Wine Room, en vinklubb för livsnjutare.
Få nyheter, vintips, recept och inspiration!

 

https://www.instagram.com

The Beverage Group

Avregistrera dig från utskick här

Do not click this link