Läs mailet i din webbläsare

The Wine Room

VÅRA VINER

KLUBBEN

TIPSA EN VÄN

GRILLPREMIÄR!

MED FYLLIGT RÖTT I GLASET

Unna dig något riktigt gott till din första grillning, 7 Deadly Red Blend, ett fylligt rött vin från Lodi, Kalifornien. En syndfull blandning av druvsorterna zinfandel, petite sirah, cabernet sauvignon och merlot.

Bilder och inspiration @foodbyannak

7 DEADLY RED

7 DEADLY RED

Kalifornien, Lodi

Ett fylligt och syndigt vin med inslag av björnbär, mörka körsbär, kryddighet och vanilj. Ett långt fint avslut. Njut av vinet till din första grillning! Utmärkt med en bra rostbiff, kryddiga rätter eller ostar.

Art.nr: 50156
Årgång: 2017
Alk.halt: 15%
Vol: 750 ml
Druvor: Zinfandel, petite sirah, cabernet sauvignon och merlot

129 KR

Beställ här

Druvorna till detta vin kommer från Lodis rika jordar där passionerade vinproducenter inte bara skapar ett vin, utan en hel livsstil av syndig glädje och ren njutning. Efter skörden fördes druvorna till vingården där de behandlades traditionellt. Vinet har varit i kontakt med fransk och amerikansk ek under minst sex månader för att ge det den rätta balansen och smakrikedomen innan buteljering.

Beställ enkelt till din närmaste butik. 7Deadly red finns i beställningssortiment och via Systembolagets hemsida kan man lägga en beställning, vinet skickas till önskad butik inom några dagar.

7 Deadly Red till grillspett minichorizo hot chipotle, rostbiff med ört-och vitlökssmör.
Bild och inspiration @foodbyannak

GODA TILLBEHÖR TILL DIN FÖRSTA GRILLNING

Bilder och inspiration @foodbyannak

Rostad Blomkål och grönkål med chimichurri och mandel

Zucchinisallad

Grillad fänkål med chilismör & citron

Grillad romansallad med parmesan och tryffeldressing

Bild och recept Tasteline.se

2 st romansallad
1 st citron(er)
75 gram parmesanost
2 dl matyoghurt
2 tsk olivolja
3 tsk tryffelolja
40 gram pinjenötter
1 kruka(or) färsk gräslök
0,5 msk olivolja
4 krm flingsalt
1 krm svartpeppar

Halvera romansalladen och citronen. Blanda yoghurten med olivolja och tryffelolja. Rosta pinjenötterna gyllene i en torr stekpanna. Riv parmesanost och finhacka gräslök. Pensla romansalladen med olivolja och grilla varje halva med snittytan ner ca 1-2 min på direkt värme. Lägg upp den grillade romansalladen på ett fat och strö över flingsalt och peppar. Ringla över yoghurtsåsen och toppa med pinjenötter, riven ost och gräslök.
Klart att servera!

VÅRA VINER

THE WINE ROOM

TIPSA EN VÄN

 

The Wine Room, en vinklubb för livsnjutare.
Få nyheter, vintips, recept och inspiration!

 

https://www.instagram.com

The Beverage Group

Avregistrera dig från utskick här

Do not click this link