MED FYLLIGT RÖTT I GLASET
|
Unna dig något riktigt gott till din första grillning, 7 Deadly Red Blend, ett fylligt rött vin från Lodi, Kalifornien. En syndfull blandning av druvsorterna zinfandel, petite sirah, cabernet sauvignon och merlot.
|
|
Ett fylligt och syndigt vin med inslag av björnbär, mörka körsbär, kryddighet och vanilj. Ett långt fint avslut. Njut av vinet till din första grillning! Utmärkt med en bra rostbiff, kryddiga rätter eller ostar.
|
Art.nr: 50156
Årgång: 2017
Alk.halt: 15%
Vol: 750 ml
Druvor: Zinfandel, petite sirah, cabernet sauvignon och merlot
|
|
|
|
Druvorna till detta vin kommer från Lodis rika jordar där passionerade vinproducenter inte bara skapar ett vin, utan en hel livsstil av syndig glädje och ren njutning. Efter skörden fördes druvorna till vingården där de behandlades traditionellt. Vinet har varit i kontakt med fransk och amerikansk ek under minst sex månader för att ge det den rätta balansen och smakrikedomen innan buteljering.
|
Beställ enkelt till din närmaste butik. 7Deadly red finns i beställningssortiment och via Systembolagets hemsida kan man lägga en beställning, vinet skickas till önskad butik inom några dagar.
|
7 Deadly Red till grillspett minichorizo hot chipotle, rostbiff med ört-och vitlökssmör.
Bild och inspiration @foodbyannak
|
GODA TILLBEHÖR TILL DIN FÖRSTA GRILLNING
|
Bilder och inspiration @foodbyannak
|
Rostad Blomkål och grönkål med chimichurri och mandel
|
|
|
Grillad fänkål med chilismör & citron
|
|
|
|
Grillad romansallad med parmesan och tryffeldressing
|
Bild och recept Tasteline.se
|
|
2 st romansallad
1 st citron(er)
75 gram parmesanost
2 dl matyoghurt
2 tsk olivolja
3 tsk tryffelolja
40 gram pinjenötter
1 kruka(or) färsk gräslök
0,5 msk olivolja
4 krm flingsalt
1 krm svartpeppar
|
|
|
|
Halvera romansalladen och citronen. Blanda yoghurten med olivolja och tryffelolja. Rosta pinjenötterna gyllene i en torr stekpanna. Riv parmesanost och finhacka gräslök. Pensla romansalladen med olivolja och grilla varje halva med snittytan ner ca 1-2 min på direkt värme. Lägg upp den grillade romansalladen på ett fat och strö över flingsalt och peppar. Ringla över yoghurtsåsen och toppa med pinjenötter, riven ost och gräslök.
Klart att servera!
|
|
|
|
The Wine Room, en vinklubb för livsnjutare.
Få nyheter, vintips, recept och inspiration!
|
|
|
|
|
|
|
|