Läs brevet i din webbläsare | Vill du inte ha våra nyhetsbrev längre? Avregistrera dig här

 

Klassikertips från En Svensk Klassiker

Välkommen 2019!

Nytt år och förhoppningsvis många nya läsare som tagit beslutet att i år genomföra En Svensk Klassiker. Det är inspirerande, motiverande – och en stor, varm gemenskap som väntar dig. För det är så som de flesta deltagarna beskriver sitt Klassiker-år. Många undrar hur de ska börja sin resa och mina bästa tips och råd är följande:

1.Planera och gör det i god tid inför din utmaning. Det här kommer att bli en livsresa.
2.Förbered dig och kom väl förbered till loppen. Träna ordentligt innan – bra tips på hur du ska träna hittar du hos de olika loppen eller i vår grupp på Facebook.
3.Skaffa dig relevant utrustning utifrån dina mål. Du behöver inte ha de dyraste prylarna.
4.Se till att du äter rätt innan och under loppen. Låt inte utmaningen bli ännu större genom att missa din energipåfyllning.
5.Utmana dina vänner som du kan träna med och kanske även genomföra loppen tillsammans med – det blir ännu roligare då.

Under mellandagarna släppte vi vårt KlassikerMagasin, hela 301 tips för dig som ska genomföra en klassiker om du vill ha ännu fler tips på en gång.

Lycka till!
Micke Thorén
VD - En Svensk Klassiker

 

Nypremiär - ICA-klassikern nu som app

ICA-klassikern är en rolig och peppande aktivitet för dig som vill röra på dig och samtidigt få rabatt på hälsosam mat. Ladda ner appen idag och börja din klassiker direkt. Alla aktiviteter är baserade på de lopp som ingår i En Svensk Klassiker men med flera olika rörelsealternativ. Det bästa av allt är att varje del genomförs där du vill under flera veckor. Du kommer under året kunna springa, gå, skida, cykla, simma och ro för att ta dig i mål. Vi kommer vara med och peppa dig med rabatter och erbjudanden hela vägen.
Läs mer här

KlassikerMagasinet - i butik nu

Vill du ha en massa tips på en gång inför En Svensk Klassiker? Missa då inte att köpa årets Klassikermagasin. Magasinet finns ute i tidningsställ i butiker nu och innehåller förutom alla tips även inspirerande läsning från tidigare klassikerdeltagare som Johan Olsson, Annie Thoren, Stephan Wilson, Eric Wikström, Kalle Zackari Wahlström, Micke Rosén m.fl.

Mer rörelse i skolan med Skolklassikern

Skolklassikern uppmuntrar till rörelse på ett lekfullt sätt genom aktiviteterna skidåkning, cykling, simning och löpning. Utöver aktiviteterna får klassen resonera om balansen mellan kost, sömn och rörelse och de positiva effekterna på lärande genom energiutmaningar. Skolklassikern är både motiverande och lustfyllt. Läs mer här

Vego-curry med naanbröd och blomkålsris

Vegetarisk pytt med morot, kålrabbi och rödlök är grunden i den här grytan, som kryddas med bland annat curry, spiskummin och koriander. Servera med blomkålsris, naanbröd och turkisk yoghurt.
Läs receptet här
I samarbete med ICA

Paket    

Har du bestämt dig för att göra Klassikern så har vi ett bra erbjudande till dig. Köp vårt Klassiker-, Halva-, Tjej- eller Kortaklassikerpaketet för en enkel och smidig anmälan. I paketet ingår det startplats till 4 lopp, klassikerdiplom och en klassikermedalj.

Läs mer här

Diplom

Stort grattis till dig som avslutat din klassiker. Du vet väl att du efter avslutat lopp behöver beställa det åtrovärda diplomet och medaljen för En Svensk Klassiker, Halvklassikern eller Tjejklassikern?

Beställ ditt diplom och din medalj här!

Kläder

Här kan du köpa snygga och användbara kläder för att visa att du tränar inför eller har genomfört en klassiker.

I vår shop för kläder och tillbehör hittar du även flera snygga tillbehör. Hitta din nya favorit redan idag.

Du hittar vår webbshop här

 

Kontakta oss 


Telefon 0281-123 40
Mail info@ensvenskklassiker.se
Hemsida www.ensvenskklassiker.se

Följ oss på våra sociala medier

Facebook Instagram Twitter

En Svensk Klassiker | Järnavägen 14 | 780 50 Vansbro

 

En Svensk Klassikers nyhetsbrev kommer ut varje vecka. Det skickas till dig eftersom du är tidigare har genomfört En Svensk Klassiker eller anmält intresse för våra nyhetsbrev. Om du inte vill ha fler av dessa utskick vänligen avregistrera dig på länken nedan.

Dela med vänner

Facebook Twitter Google+ LinkedIn

Avregistrera

Klicka här för att avregistrera din adress

Öppna i webbläsaren

Klicka här för att läsa brevet i din webbläsare

Postman