Läs brevet i din webbläsare | Vill du inte ha våra nyhetsbrev längre? Avregistrera dig här

 

Klassikertips från En Svensk Klassiker

Välkomna till Mora och Vasaloppet!

Äntligen är det dags för Vasaloppsveckan och vi finns vi på plats på Vasaloppsmässan i Mora och ser fram emot att träffa alla glada klassikerdeltagare. Det är en stor milstolpe som är på väg att nås och ett tufft klassikermoment att checka av.

För dig som gör en klassiker finns en fotovägg precis utanför Vasaloppsmässan i Mora och ytterligare en inomhus i vår monter. Våra klassikerkläder finns även de på plats för dig som vill visa att du bestämt dig och nu genomför En Svensk Klassiker. Spåren ser riktigt fina ut och jag ser fram emot att få åka både ett och två lopp under veckan. Stort lycka till så ses vi i mål!

Klassikerhälsningar
Micke Thorén
VD - En Svensk Klassiker

 

Årets Vasaloppskollektion

Årets kollektionen är en hyllning till Dalarna och världens största skidtävling. Unika och innovativa funktionsplagg med optimala förutsättningar för att ta dig fram i spåret med stil. Designen kombinerar en modern tolkning av det traditionella konsthantverket kurbits, med ursprung i Dalarna, och inspiration från den klassiska röda dalafärgen samt naturens färger längs Vasaloppsspåret. Utöver underställ, tröjor och mössor innefattar den kollektionen även en högfunktionell, varm skidjacka och en tygpåse i miljövänlig bomull. Läs mer här

 

I samarbete med Craft

Boka langningspaket under Vasaloppet

Under Vasaloppet, Öppet Spår och Halvvasan 2019 kan Enervit hjälpa dig att prestera på topp ute i spåret, samtidigt som du värnar om miljön! Vasaloppet och Enervit erbjuder dig langningsservice med Enervits produkter direkt i spåret. Detta ger dig ett optimalt energitillskott baserat på var du befinner dig och du slipper bära med dig egen energi. Läs mer och boka ditt paket HÄR!

I samarbete med Enervit

Gör din beställning idag

Har du genomfört En Svensk Klassiker, En Svensk Klassiker Halva, En Svensk Klassiker Tjej eller En Svensk Klassiker Korta? Visa att du genomfört en Klassiker genom att sätta upp ditt diplom på väggen och pryd hyllan med den fina medaljen. Har du köpt vårt Klassikerpaket så ingår medaljen och diplomet och kommer skickas hem till dig efter avslutad klassiker. Gör din beställning här

 

Du hittar oss på Vasaloppsmässan i Mora

Här kan du köpa snygga och användbara kläder för att visa att du tränar inför eller har genomfört en klassiker. I vår webbshop för kläder och tillbehör hittar du även flera snygga tillbehör så som bagar, solstolar, vattenflaskor med mera.
Läs mer här

Kickstarta din knipträning med TENA och
3-veckorsmetoden

Testa vår 3-veckorsmetod för starkare bäckenbotten! Lägg 5 minuter om dagen och du kommer att kunna märka skillnad och tacka dig själv när det är dags för nästa pass i löpspåret.
Till 3-veckorsmetoden och instruktionsvideos.

I samarbete med Tena

Stekt spätta med citronsås

Rödspätta, dem mest populära fisken bland våra plattfiskar, kommer till sin fulla rätt när den steks i smör. Tillsammans med kokt potatis, den syrliga citronsåsen och de krispiga sockerärtorna får du en perfekt kombinerad rätt.
Läs receptet här
I samarbete med ICA

Paket    

Har du bestämt dig för att göra Klassikern så har vi ett bra erbjudande till dig. Köp vårt Klassiker-, Halva-, Tjej- eller Kortaklassikerpaketet för en enkel och smidig anmälan. I paketet ingår det startplats till 4 lopp, klassikerdiplom och en klassikermedalj.

Läs mer här

Diplom

Stort grattis till dig som avslutat din klassiker. Du vet väl att du efter avslutat lopp behöver beställa det åtrovärda diplomet och medaljen för En Svensk Klassiker, Halvklassikern eller Tjejklassikern?

Beställ ditt diplom och din medalj här!

Kläder

Här kan du köpa snygga och användbara kläder för att visa att du tränar inför eller har genomfört en klassiker.

I vår shop för kläder och tillbehör hittar du även flera snygga tillbehör. Hitta din nya favorit redan idag.

Du hittar vår webbshop här

 

Kontakta oss 


Telefon 0281-123 40
Mail info@ensvenskklassiker.se
Hemsida www.ensvenskklassiker.se

Följ oss på våra sociala medier

Facebook Instagram Twitter

En Svensk Klassiker | Järnavägen 14 | 780 50 Vansbro

 

En Svensk Klassikers nyhetsbrev kommer ut varje vecka. Det skickas till dig eftersom du är tidigare har genomfört En Svensk Klassiker eller anmält intresse för våra nyhetsbrev. Om du inte vill ha fler av dessa utskick vänligen avregistrera dig på länken nedan.

Dela med vänner

Facebook Twitter Google+ LinkedIn

Avregistrera

Klicka här för att avregistrera din adress

Öppna i webbläsaren

Klicka här för att läsa brevet i din webbläsare

Postman