Läs brevet i din webbläsare | Vill du inte ha våra nyhetsbrev längre? Avregistrera dig här

 

Klassikertips från En Svensk Klassiker

Grattis alla nya klassiker

Tack Vasaloppet för fantastiska dagar i Fäders spår, och stort tack till alla er deltagare som varit med och skapat en härlig stämning i spåret. Jag hoppas att du under den här veckan tänkt tillbaka med stolthet på ditt lopp och din prestation. Våra sociala medier och facebookgruppen ”Vi som gör En Svensk Klassiker, Halva, Tjej och Korta” har svämmat över av glada, peppande och inspirerande berättelser från spåret. Jag vill önska stort grattis till dig som precis är klar med din klassiker. Kom ihåg att beställa ditt diplom och din medalj här så att du kan visa upp din bedrift.

Vi njuter av alla skidprestationer över helgen men sen börjar vi blicka fram mot nästa moment, nämligen landsvägscykling och Vätternrundan. Klassikerdistanserna 300, 150 eller 100 km kommer härnäst och det gäller att förbereda sig väl för att få en bra upplevelse.

Klassikerhälsningar
Micke Thorén
VD - En Svensk Klassiker

 

Gör din beställning idag

Har du genomfört En Svensk Klassiker, En Svensk Klassiker Halva, En Svensk Klassiker Tjej eller En Svensk Klassiker Korta? Visa att du genomfört en Klassiker genom att sätta upp ditt diplom på väggen och pryd hyllan med den fina medaljen. Har du köpt vårt Klassikerpaket så ingår medaljen och diplomet och kommer skickas hem till dig efter avslutad klassiker. Gör din beställning här

 

ICA-klassikern - träningsmotivation i mobilen

Alla aktiviteter i ICA-klassikern är baserade på de lopp som ingår i En Svensk Klassiker men här genomför du inte allt på en dag utan har två-tre månader på dig för varje aktivitet. Du behöver alltså inte åka hela sträckan på en gång, utan du delar upp den på så många träningspass du vill och kan även använda dig av några av våra alternativ. I appen så kan du skapa grupper för att utmana och peppa vänner, kollegor eller familjen hela vägen in i mål. Läs mer här

Beställ dina klassikerkläder från webbshoppen!

Här kan du köpa snygga och användbara kläder för att visa att du tränar inför eller har genomfört en klassiker. I vår webbshop för kläder och tillbehör hittar du även flera snygga tillbehör så som bagar, solstolar, vattenflaskor med mera.
Läs mer här

Kycklingsteak med couscous och hummus

Kycklingsteaks kryddas här med den orientaliska kryddan spiskummin och steks i ugn. Den serveras sedan med couscous som du kokar i buljong för en djupare smak. Tillsammans med krämig hummus och mild bladspenat har du en fantastisk måltid att njuta av!
Läs receptet här
I samarbete med ICA

Paket    

Har du bestämt dig för att göra Klassikern så har vi ett bra erbjudande till dig. Köp vårt Klassiker-, Halva-, Tjej- eller Kortaklassikerpaketet för en enkel och smidig anmälan. I paketet ingår det startplats till 4 lopp, klassikerdiplom och en klassikermedalj.

Läs mer här

Diplom

Stort grattis till dig som avslutat din klassiker. Du vet väl att du efter avslutat lopp behöver beställa det åtrovärda diplomet och medaljen för En Svensk Klassiker, Halvklassikern eller Tjejklassikern?

Beställ ditt diplom och din medalj här!

Kläder

Här kan du köpa snygga och användbara kläder för att visa att du tränar inför eller har genomfört en klassiker.

I vår shop för kläder och tillbehör hittar du även flera snygga tillbehör. Hitta din nya favorit redan idag.

Du hittar vår webbshop här

 

Kontakta oss 


Telefon 0281-123 40
Mail info@ensvenskklassiker.se
Hemsida www.ensvenskklassiker.se

Följ oss på våra sociala medier

Facebook Instagram Twitter

En Svensk Klassiker | Järnavägen 14 | 780 50 Vansbro

 

En Svensk Klassikers nyhetsbrev kommer ut varje vecka. Det skickas till dig eftersom du är tidigare har genomfört En Svensk Klassiker eller anmält intresse för våra nyhetsbrev. Om du inte vill ha fler av dessa utskick vänligen avregistrera dig på länken nedan.

Dela med vänner

Facebook Twitter Google+ LinkedIn

Avregistrera

Klicka här för att avregistrera din adress

Öppna i webbläsaren

Klicka här för att läsa brevet i din webbläsare

Postman