Nyhetsbrev från Upphandlingsdialog Dalarna, nr 2 2021
 
Nyhetsbrev
Nummer 2, 2021

 

Se det i webbläsaren

 
Kerstin Angberg Morgården pratar i telefon

UDD 3.0 nu kör vi!

 

Du kan vara med och påverka framtida satsningar!

Under UDD 2.0 höll vi ett högt tempo, producerade utbildningar, seminarier, rekommendationer och mycket annat. Vi fick stor nationell uppmärksamhet när vi drog igång Upphandlingsakuten och Upphandlingslotsen. Nu ser vi tillbaka, drar slutsatser och lär oss av det vi gjorde och siktar framåt i UDD 3.0.

Välkommen att delta torsdagen den 15 april klockan 13.00-15.30 via Skype. Då berättar vi om resultaten från UDD och du får vara med i en workshop om våra framtida satsningar.

Anmäl dig till kerstin.angberg-morgarden@lansstyrelsen.se senast den 12 april.

 
Niclas från Borlänge Bil & Byggnadsglas har använt vårt stöd

Stöd för dig som är företagare i Dalarna


Upphandlingsdialog Dalarna, erbjuder via våra konsulter, individuell rådgivning och information utifrån egen behovssituation upp till fem timmar, kostnadsfritt. Exempel på individuellt stöd kan vara att hitta lämplig upphandling och få råd och tips, att påbörja ett arbete att ta fram policydokument inom miljö och hållbarhet eller lära sig mer om e-handelssystem eller att forma ett konkret anbud.

Läs mer om våra stöd på vår hemsida

 
Mari Jonsson, ordförande i styrgruppen för UDD. Bilden är länk till filmen om UDD.

-Vi vill att Dalarna ska växa!


Upphandlingsdialog Dalarna har många bollar i luften. Vi vill att Dalarna ska växa. I vår film får du bland andra höra vår ordförande i styrgruppen, Mari Jonnson, Niclas Engerfelt, företagare och LRFs verksamhetsutvecklare Pirjo Gustafsson berätta om UDDs verksamhet. Klicka på bilden eller länken nedan för att se filmen som är producerad och framtagen i samarbete med Lykta AB. Filmen är 2.54 minuter.
 

Titta på vår film om UDDs verksamhet

 

För dig som är upphandlingschef/inköpschef


Vill du träffa andra chefer i branschen? Vårt kontaktnätverk för upphandlingschefer i Dalarna håller på att startas upp. Den 14 april klockan 13.15-15.30 blir upptakten.
Vill du också vara med?

Kontakta anders.karlin@ludvika.se eller karin.hansson@mora.se

 

För dig som är beställare av varor och tjänster:

Gundläggande utbildning i offentlig upphandling


Välkommen till vår grundläggande kurs om offentlig upphandling med fokus på att genomföra direktupphandlingar. Du kan välja att antingen delta via webben eller fysiskt. Samma utbildning genomförs alltså på två sätt.

Webbutbildningen via Skype: Anmälan senast den 18 maj.
Del 1. Tisdagen den 25 maj klockan 8.30-12.00
Del 2. Onsdagen den 26 maj klockan 13.00-16.30

På plats i Borlänge: Anmälan senast den 8 september
Del 1 och del 2. Onsdagen den 22 september klockan 8.30-16.30, lunch 12.00-13.00

 

Manual för upphandling av träbyggnader


Workshop: Den 20 april klockan 14.00-16.00

ByggDialog Dalarna och Upphandlingsdialog Dalarna har uppdragit åt företaget Colligio AB att ta fram ett förslag på en manual, med tillhörande upphandlingsdokument, för träbyggande.

Manualen kommer att presenteras under mötet, men för att förankra och förbättra den ytterligare, avslutas dagen med en workshop kring innehållet.

Anmäl dig till:
Kerstin Angberg Morgården kerstin.angberg.morgarden@lansstyrelsen.se
eller Åke Persson, ake@byggdialogdalarna.se

 

Tyckte du om nyhetsbrevet? Låt oss veta!
 

0 1 2 3 4
 

Upphandlingsdialog Dalarnas nyhetsbrev

Du har fått det här nyhetsbrevet för att du på något sätt varit i kontakt med oss. Vi ger ut cirka 4 nyhetsbrev om året. De innehåller inbjudningar till olika seminarier från oss samt omvärldsbevakning kring upphandling. Vi vill gärna fortsätta att informera dig om vad som händer här i Dalarna inom upphandling. Om du inte vill ha det här nyhetsbrevet i fortsättningen så klickar du på länken nedan så avslutas prenumerationen.

Avregistrera nyhetsbrev
Tipsa en vän
Här kan du läsa våra nyhetsbrev eller påbörja prenumeration

 
Upphandlingsdialog Dalarna är ett forum för att ge stöd och information kring offentlig upphandling. Det övergripande målet är att fler små företag i Dalarna ska lägga anbud och delta i offentlig upphandling.
Kontakt: Kerstin Angberg Morgården, kerstin.angberg-morgarden@lansstyrelsen.se
 
Facebook LinkedIn
Do not click this link

Skickat med Paloma