Nyhetsbrev till näringslivet i Kungälv

Nummer 5 2021. Läs webbversion av nyhetsbrevet. Prenumerera. Sluta prenumerera. Tipsa en vän.

Prisutdelning
Signering av samhällskontrakt
Miguel, Håkan och Anders står utanför Tempo
 

Välkomna till samhällskontraktet!

Under den senaste tiden har fler företag anslutit sig till samhällskontraktet och är med och arbetar för att öka innanförskapet i Kungälv. Vi välkomnar Lunna Golf & Country Club, Cafe Zanzibar Bed and Breakfast Natur Resor, Carryline och Tempo Diseröd.
Hela listan med alla aktörer i samhällskontraktet

I samhällskontraktet tar vi gemensamt ansvar för de utmaningar vårt samhälle står inför kring att öka innanförskapet. Vill du veta mer? Kontakta Johan Sjöholm, utvecklingsledare.

Kent, Kent, Robert, Miguel och Lena står utanför Lunna Golf
Tomas Sundberg
Pierre Chocron
 

Webbinarier och workshops

- Webbinarium: Framgångsrik tjänstefiering

Vad är egentligen tjänstefiering och tjänstelogik? Hur kan det styra företaget till bättre lönsamhet och försäljning? Företagarna och Business Region Göteborgs tillväxtprogram Expedition Framåt bjuder in dig till ett webbinarium som förklarar nyttan med tjänstefiering. Torsdag 16 september klockan 08:30–09:30. Anmäl dig här

- Workshop: Identifiera dina kunder och erbjudanden


Av alla personer i världen - vilka ska vara dina kunder och vilka behov ska du tillfredsställa hos dem? I denna workshop går vi igenom hur du kan definiera dina önskvärda kunder. Vi går också igenom hur du kan utveckla ditt erbjudande till dem.
Tisdag 28 september klockan 13:00-15:00. Anmäl dig här

- Utbildning: Företag 365 - få fart på ditt företag

Företag365 är ett affärsutvecklingsprogram i workshopformat som riktar sig till dig som startat och driver företag och vill lyfta din verksamhet till nästa nivå. Fyra digitala workshops den 8, 15, 22 och 19 oktober. Läs mer och anmäl dig här

Mimershallen
 

Vi ses på Kungälvsmässan

Den 14-16 oktober är det dags för Kungälvsmässan. Mässan vars syfte är att att alla aktörer på den lokala marknaden ska lära känna varandra bättre. Det är också en plats där alla aktörer kan visa för allmänheten vad man kan erbjuda i form av varor, tjänster och upplevelser. Kungälvs kommun kommer att finnas på plats i en monter och visa upp flera olika verksamheter. Vi ses!

Många restriktioner tas bort 29 september

Tidigare i september meddelade regeringen om flera lättnader i restriktioner från den 29 september. Här är en sammanfattning av dem:

Deltagartaken för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar tas bort
Deltagartaken för privata sammankomster i till exempel hyrda lokaler tas bort
De kvarvarande restriktioner som finns på serveringsställen, till exempel storlek på sällskap och avstånd mellan sällskap tas bort
Folkhälsomyndighetens råd om att arbeta hemifrån tas bort och en successiv återgång till arbetsplatsen kan inledas. Den som har symtom bör fortsatt stanna hemma och testa sig, och arbetsgivare bör då underlätta för hemarbete.

Mer information finns på regeringens webbplats och Folkhälsomyndighetens webbplats

Inbjudan till Morronpasset
 

Prenumerera på nyhetsbrevet

Prenumerera genom att klicka på knappen och fyll i din e-postadress.

 

Prenumerera på nyhetsbrevet om näringsliv
 
Logotyp Kungälvs platsvarumärke

Det här är ett nyhetsbrev från Kungälvs kommun. Har du tips och idéer till nästa nyhetsbrev är du välkommen att höra av dig till oss. Telefon 0303-23 80 00 eller e-post kommun@kungalv.se
Så hanterar Kungälvs kommun personuppgifter.

Facebook Instagram LinkedIn
Do not click this link

Skickat med Paloma