Ett informationsbrev från Gryning Vård som ägs av kommunerna i Västra Götaland.
Klicka här för att läsa brevet i din webbläsare

Aktuellt
Verksamheter
Placeringsrådgivning
Kontakt

Anlita Gryning vid utredningar

Gryning har en bred verksamhet med bland annat HVB och Öppenvård. Men visste du att vi även genomför hela eller delar av utredningar på socialtjänstens uppdrag? Vi hjälper till vid till exempel hög arbetsbelastning eller personalbrist.

Vi genomför utredningar utifrån BBIC när det gäller barn,ungdomar och familjer. Vi kan genomföra hela utredningar eller utredningar som specifikt fokuserar på ett eller ett par behovsområden. Tillsammans med er syr vi ihop ett upplägg för den enskilda utredningen. Vi är förstås flexibla och kan arbeta såväl hemma hos familjer som i lägenhetsboende eller i andra lokaler.

Samtliga medarbetare som utför dessa konsultuppdrag har erfarenhet av utrednings- och behandlingsinsatser. Flera har särskild kompetens när det gäller utredningar av yngre barn och familjer.

För mer information om utredningar när det gäller barn och familj kontakta Mari Kristoffersson, enhetschef, tel 0705-103212 eller e-post mari.kristoffersson@gryning.se

För information om utredningar när det gäller ungdomar kontakta Anna-Lena Grundel, Grynings Öppenvårdsenhet, tel 0704-175002 eller e-post anna-lena.grundel@gryning.se

Läs om hur Familjecentrum Fyrbodal i Vänersborg kompletterar kommunens arbete med utrednings- och behandlingsinsatser.

Grynings akutenheter tar emot placeringar dygnet runt i hela Västra Götaland

Vardagar
Placeringsfunktionen
031-703 73 48
Öppet alla vardagar kl 8-16.30.
Lunchstängt 12-13.
.

Kvällar och helger
Kontakta enheter direkt:
(0-1 & gravid) Birkahemmet - 031-25 64 10
(1-12 år) Bryggan - 031-47 21 02
(14-17 år) Herkules - 0322-65 45 00
(12-21 år) LillaTorp - 031-707 31 73

 
Facebook LinkedIn

Du får detta infobrev du du varit i kontakt med Gryning, är intressent i en ägarkommun, tjänsteman inom socialstjänst eller själv anmält dig. Vill du inte ha information från Gryning, klicka här. Så behandlar Gryning personuppgifter.

 

Gryning ägs av kommunerna i Västra Götaland och erbjuder bland annat HVB- och öppenvård för barn, ungdomar och familjer, jour- och familjehem, beroendevård, lägenheter med stöd, boende för ensamkommande barn och ungdomar, insatser mot hedersrelaterat våld och förtryck samt LSS-boende. Vi erbjuder rådgivning och utbildning samt hjälper till med placeringar. Kontakta placeringsfunktionen på 031-703 73 48 för mer information.

Postman