Triona Days 2022 - Save the date

Ser mailet konstigt ut? Visa på webben

Save the date - Triona Days 2022


Den 21-22 november 2022 arrangerar vi ännu en gång Triona Days och i år träffas vi på Stora Brännbo Konferens & Hotell i Sigtuna. Årets tema är verksamhetsnytta och säkerhet, två aspekter som både behöver prioriteras men som också kan stå i konflikt med varandra.

Vi riktar oss till dig som använder eller är intresserad av Trionas produkter C7 Projects, C-Load, FleetControl, TNE/TRE och TRACS Flow. Tillsammans kommer vi att lyssna på spännande och tänkvärda föreläsningar, dessutom har respektive produkt ett eget spår som inkluderar ett användarmöte med möjlighet att utbyta erfarenheter användare emellan.

Från lunch till lunch ges du tillfälle att, tillsammans med kollegor i branschen, dela erfarenheter och gå på djupet inom en viss produkt. Du ges även möjlighet att lära dig mer om några aktuella teman som kan bidra till att utveckla din verksamhet.

Några av rösterna efter tidigare Triona Days:

“Trevligt anordnat evenemang med genomtänkta programpunkter!”
“Bra med användningsfallen i seminarierna!”
“Trevligt och givande som vanligt. Mycket bra att träffas så här, fortsätt så.”

Inbjudan är inte personlig, så bjud gärna med en kollega eller två.

Mer information och program kommer i augusti.

Vi ser fram emot att träffa er på Triona Days och önskar er en trevlig sommar!

Har du förslag, önskemål eller frågor kring Triona Days?
Kontakta då oss på
event@triona.se.

Triona är en ledande och pålitlig leverantör av innovativa IT-lösningar med anknytning till logistik- och infrastrukturrelaterad verksamhet. Vi kombinerar stort verksamhetskunnande inom framför allt transportinfrastruktur, kraft/energi, entreprenadverksamhet, transporter och skogsindustri med branschinriktade produkter samt spetskompetens inom systemutveckling och systemförvaltning.
 
Triona AB, Box 762, S-781 27 Borlänge, Sweden
www.triona.se
Do not click this link

Skickat med Paloma