Snart näringslivsfest och hållbarhetskonferens

Nyhetsbrev Näringslivsenheten & Eksjö.nu 10 november 2023

 
Klicka här för att läsa nyhetsbrevet i din webbläsare

Snart Näringslivsfest och hållbarhetskonferens

Fortsatt full fart i höstens program! Nu i november vill vi framhålla ett par spännande events. Näringslivsfesten, där vi prisar fina prestationer av Eksjö kommuns företagare och bjuder på ett fullspäckat program. Veckan därpå bjuder vi in till hållbarhetskonferens på Olsbergs Hydraulics på temat "Koldioxid- den nya valutan?" Förutom spännande företag som Scania och H2 Green Steel deltar även Beslag & Metall från Ekenässjön. Läs om detta och mer därtill i nyhetsbrevet nedan.

 

Camilla Egerlid, näringslivschef och Helén Lindqvist, vd, Eksjö.nu AB

 

Regional hållbarhetskonferens - "Koldioxid - den nya valutan?"

Fredag 24 november, kl. 8.00–11.00, Olsbergs Hydraulics, Maskingatan 7, Eksjö
Välkommen till en digilog konferens med globalt, regionalt och lokalt fokus. Från Elmia tar vi digitalt del av föreläsare från H2 Green Steel, Scania och Beslag & Metall. Klicka här för att läsa mer om programmet.
Det lokala programmet hålls ihop av kommunens hållbarhetstrateg Sara Bergqvist. Klicka här för att anmäla dig till konferensen.
Vid frågor, kontakta Camilla Egerlid camilla.egerlid@eksjo.se.

 

Näringslivsfest 2023

Torsdag 16 november kl. 18.00-01.00, Eksjö Stadshotell
Redan kommande torsdag är det dags för årets näringslivsfest. Det finns endast ett fåtal platser kvar till denna magiskt roliga kväll med middag och underhållning där kommunens företagare hyllas med priser, uppmärksamhet och fest!
Årets företagare, Årets unga företagare, Årets turismföretag, Årets butik, Årets nytänkare, Årets ta-sig-församhetspris, Årets landsbygdsföretag och Årets UF-företag koras under kvällen. Smålands Karoliner, Intilla och Steam underhåller. Klicka här för att ladda ner inbjudan.
För anmälan kontakta Helén Lindqvist helen.lindqvist@eksjo.se

 

Kick off  för Stjärnklappar 2023

Onsdag 22 november kl. 18.00-20.00, Brandmuseet på Östra Bakgatan, Eksjö
Det är dags för årets upplaga av Stjärnklapparna - en satsning vi gör tillsammans för att få ut det mesta av vintersäsongen i Eksjö kommun. Handlare, besöksnäring och UF-företag som är nyfikna på vad Stjärnklappar innehåller 2023 är varmt välkomna på denna kickoff.

Vi delar ut årets Stjärnklappsetiketter och skyltfönstermaterial, informerar om aktiviteter och snackar ihop oss. Hur kan vi tillsammans slå ett slag för mer julmagi och omtanke i årets julhandel? Här finns inbjudan!

Alkoholfri glögg och saffransbullar hjälper oss att komma i stämning. Ta med dina medarbetare och dyk upp någon gång mellan kl. 18.00 och 20.00.
Klicka här för att anmäla dig senast kl. 15 samma dag.

Businessrules.nu - nytt kommunprogram 2024.
Vad betyder det för dig som företagare?

Fredag 15 december kl. 12.00-13.30 Eksjö Stadshotell, Eksjö
2024 träder det nya kommunprogrammet i kraft för Eksjö kommun. Vad har detta för betydelse för dig som företagare och vad tycker du är viktigt att vi tillsammans sätter strålkastaren lite extra på för att möjliggöra en långsiktigt hållbar utveckling av näringslivet i kommunen?

Kom och möt bland andra kommunstyrelsens ordförande Markus Kyllenbeck, kommunalråd Sebastian Hörlin och kommundirektör Tord du Rietz under en god och affärsnyttig lunch på Stadshotellet! Vi bjuder på lunchen för medlemmar i Eksjö.nu och för icke-medlemmar är priset 150 kr. Klicka här för att anmäla dig.

 

Co-working i eksjö

Tisdag 12 december, kl. 08.00-12.00
Eksjö kommun, näringslivsenhetens lokaler, Södra Kyrkogatan 4, Eksjö
Tema: Att sätta och lyckas med sina mål. Klicka här för mer information och anmälan.

 
 

Camilla Egerlid näringslivschef
Eksjö kommun

camilla.egerlid@eksjo.se

Länk till kalendarium

 
Facebook
 

Helén Lindqvist
vd Eksjö.nu

Eksjö.nu
helen.lindqvist@eksjo.se

Länk till kalendarium

 
Facebook Instagram LinkedIn
 

Klicka här för att avregistrera din adress

Do not click this link

Skickat med Paloma