Boka nu!
Länk till vår hemsida
 
Ser mailet konstigt ut? Klicka här
Du får det här mailet eftersom du visat intresse för RME:s konferenser tidigare, lämnat samtycke via vår hemsida eller är medlem i förbundet. Om du önskar avregistrera dig från utskick med konferensinformation finns en länk längst ned i denna inbjudan.
 

Höstens konferens blir digital!

RME:s oktoberkonferens är för de flesta av oss en efterlängtad höjdpunkt. Men i år kommer den att se lite annorlunda ut. Tyvärr har vi till slut behövt fatta beslutet att ställa in alla evenemang med fysisk närvaro i samband med våra konferensdagar. Detta beror givetvis på den pågående pandemin.

Konferensen kommer i stället att genomföras digitalt. Den nya konferensen går av stapeln den 14 oktober kl. 13–17 (samma dag som tidigare var reserverad för Stockholmskonferensen) och sänds via Zoom.

Programmet har modifierats något, men de flesta programpunkterna kvarstår enligt tidigare planering. PEM kommer fortfarande att vara ett centralt tema, men en föreläsning om den möjliga kopplingen mellan covid-19 och ME/CFS har lagts till. Det reviderade programmet finns nu på hemsidan. Klicka på knappen nedan för att komma direkt till konferenssidorna.

OBS! Malmö-konferensen ställs in helt!

Konferensinfo

Digital konferens via Zoom 14/10

Vi hoppas att du vill delta!

Boka plats senast den 13 oktober om du vill anmäla dig till den digitala konferensen. Anmälan är obligatorisk. Klicka på knappen nedan för att komma direkt till bokningen.

Konferensen är avgiftsfri för alla deltagarkategorier. Uppdaterad information publiceras löpande på hemsidan, inklusive länken till Zoom-eventet och andra praktiska upplysningar.

Om du inte har möjlighet att följa eventet live kan du även se det i efterskott. En inspelad version av årets evenemang kommer att finnas på Youtube tillgänglig via en länk på vår hemsida.

Med vänlig hälsning

Kerstin Heiling
Förbundsordförande RME

Boka

Anmäl dig senast den 13/10!

Välrenommerade svenska och internationella föreläsare

Våra spännande föreläsare hjälper oss att ta pulsen på den internationella ME-forskningen - även i den digitala världen. Vi är glada över att kunna presentera ett antal välkända namn, såsom Kristian Sommerfelt från universitetet i Bergen, Betsy Keller från Ithaca College i New York och Ron Davis från Stanford University. Medverkar gör även Jonas Bergquist från Uppsala universitet (nyinsatt!) och Kent Nilsson från Bragée kliniker i Stockholm. Läs mer i programmet!

P.S. Evenemanget vänder sig främst till yrkesverksamma vårdgivare, forskare och beslutsfattare inom vård och omsorg.

Reviderat program
 
 

Hinner du inte delta? Ta del av slutsatserna ändå!

Det kommer att finnas möjlighet att i efterhand ta del av det konferensmaterial som erbjuds deltagarna för nedladdning. Beställ ditt exemplar kostnadsfritt!

 

Beställ nu
 

"The world is intensely focused on COVID-19 at the moment. The likely conversion of thousands of patients to a disease that causes life-long suffering provides a unique opportunity for the world to finally pay appropriate attention to ME/CFS."

 

Ronald W. Davis, OMF

 
 
 
 

RME, Mellangatan 1, 413 01 Göteborg
Tel: +46 (0)31 - 15 58 99

info@rme.nu

Facebook Twitter

Klicka här för att avregistrera din adress

Do not click this link

Skickat med Paloma