Nyheter från din mediecentral
 

Läs på webben

Böcker, bus och tända ljus!

I det här nyhetsbrevet laddar vi upp med härliga tips inför det stundande lovet. Det blir böcker, filmer, quiz och så benar vi så klart ut skillnaden mellan Allhelgona och Halloween.

 

HÄNG MED!

Läs och lyssna!

I vårt boksortiment bjuds det både på e- och ljudböcker. Här finns allt från spänning och rysare till dramatik och romantik. För blandade åldrar.

Till böckerna
 

Se en mysig film!

Dyk ner bland våra spelfilmer där vi fått in nytt, härligt filmgodis! Vad sägs om Lill-Zlatan och Morbror Raring? Eller Dr Birds Advice for Sad Poets?

Till filmerna

Höstlovsquiz- lätt variant

Årets höstlovsquiz handlar om litteratur! Har du koll på böckerna?

QUIZ- lättare
 

Höstlovsquiz- svår variant

Testa litteraturkunskaperna i årets höstlovsquiz! Kan du dina böcker?

QUIZ- svårare

Våra högtider

Vad är det egentligen för skillnad på Allhelgona och Halloween? När och hur skall respektive högtid firas? Är det viktigt att inte blanda ihop dem?

Använd serien Våra högtider som lär er de bakomliggande sederna och traditionerna för respektive högtid. Serien riktar sig till elever i mellan- och högstadiet.

 

Allhelgona
Halloween
     

Nyhetsbrevet

Fick du nyhetsbrevet av en kollega? Om du vill vara säker på att få nyhetsbrev direkt från oss i framtiden så kan du anmäla dig på vår hemsida: https://mediapoolen.se/nyhetsbrev/

Inga fler nyhetsbrev tack! Om du inte längre vill ha nyheter från oss kan du avregistrera dig här.

Facebook Instagram

Mediapoolen

Kylarvägen 7, Skövde
https://www.mediapoolen.se/
+0500 44 54 00
info@mediapoolen.se

HEMSIDA

WEBBSHOP

DIGITAL PEDAGOGIK

SENIORPORTALEN

Du får det här brevet som användare av Mediapoolen Västra Götaland ABs tjänster. Det kan vara som användare av Digital Pedagogik, Seniorportalen, vår webshop eller för att du har önskat att få information av oss. Du kan självklart få bli bortglömd av oss och tas bortfrån vårt register.

© 2020 Mediapoolen Västra Götaland AB

 

Avregistrera dig från Nyhetsbrevet

Do not click this link