Påskägg från Seniorportalen!
 

Läs på webben

GLAD PÅSK! 

Vårens stora högtid, påsken, är snart här! Hur brukar du fira den? Vad minns du från barndomens påskfirande? Förgyll påskfikat med tidskapseln Glad påsk när du vill fylla på med aktiveteter och samtal som knyter an till påsken.

Klura tillsammans över vad ni vet om vårens högtider och om vårens stora musiktävling, Eurovision Song Contest, i våra korsord och quiz!

Nya Seniorwebben är ännu inte riktigt redo och i gång, men så snart allt innehåll är på plats kommer den att finnas tillgänglig för alla som idag använder Seniorportalen. Det kommer att vara möjligt att fortsätta logga in och använda Seniorportalen några månader till, men så snart Seniorwebben är igång kommer innehållet i Seniorportalen inte att uppdateras.

Glad påsk

Hur firade du påsken? Var det strängt förbjudet att gå ut och leka på långfredagen eller gick du klädd som påskkärring ändå? Vilken mat åt du, och till vem skickade du påskkort?

Tidskapsel
 

Vårens högtider 

Flera av årets högtider infaller på våren.
I det här quizet får du svara på frågor kring några av dem.

Lycka till!

Quiz

Författarporträtt

Sverige var under efterkrigstiden ett av världens mest läsande folk och under 1950-talet var bokhyllorna välfyllda i många av arbetarklasshemmen. I den här filmsamlingen kan du stifta bekantskap med några av Sveriges stora författare.

Film
 

Melodifestival

- Vi har ett resultat!
Årets upplaga av melodifestivalen är över och en vinnare som ska representera Sverige i Eurovision Song Contest har utsetts. Klura tillsammans över vad ni vet om melodifestivalen i detta korsord!

Korsord

 

Nätverksträff

Välkommen att ansluta dig till Seniorwebbens kollegiala nätverk!
Här utbyter vi tankar och erfarenheter för en ännu bättre seniorverksamhet.

I april finns två tillfällen för dig att ansluta dig till nätverksgruppen digitalt. Då kommer även nyheter och finesser i Seniorwebben visas. Välj det tillfälle som passar dig bäst!

11 april 8.30-10.00
12 april 13.30-15.00

Välkommen!

 

Anmälan via mail


Välkommen till

Seniorportalen


Digitala resurser som aktiverar sinnet
och stimulerar till samtal 

 

Seniorportalen

Nyhetsbrevet

Fick du nyhetsbrevet av en kollega? Om du vill vara säker på att få nyhetsbrev direkt från oss i framtiden så kan du anmäla dig på vår hemsida: https://mediapoolen.se/nyhetsbrev/

Inga fler nyhetsbrev tack! Om du inte längre vill ha nyheter från oss kan du avregistrera dig här.

Facebook Instagram

Mediapoolen Västra Götaland AB

Kylarvägen 7, Skövde
https://www.mediapoolen.se/
+0500 44 54 00
info@mediapoolen.se

HEMSIDA

WEBBSHOP

DIGITAL PEDAGOGIK

SENIORPORTALEN

Du får det här brevet som användare av Mediapoolen Västra Götaland ABs tjänster. Det kan vara som användare av Digital Pedagogik, Seniorportalen, vår webshop eller för att du har önskat att få information av oss. Du kan självklart få bli bortglömd av oss och tas bortfrån vårt register.

© 2020 Mediapoolen Västra Götaland AB

 

Avregistrera dig från Nyetsbrevet

Do not click this link