Spännande nyheter från Mediapoolen
 

Läs på webben

Digital Pedagogik blir Mediapoolen Play!

Nu lyfter vi Digital Pedagogik till nästa nivå!

Nya Mediapoolen Play har ett modernt, fräscht utseende och ett användarvänligt utbud med stärkta kopplingar till läroplanen.

Några av nyheterna:

 

Quizverktyg med återkoppling
Till våra utbildningsfilmer finns nya quiz där eleverna kan göra en snabb diagnos för att se vad de har lärt sig. Efter quizet får eleverna facit till sina svar med länkar direkt till filmklipp eller andra resurser som erbjuder repetition och en fördjupad förklaring av svaren.


Mer kompetensutveckling
I Mediapoolen Play hittar du ett nytt kursflöde som ständigt fylls på med inspirerande, kompetenshöjande innehåll. Här hittar du bland annat våra Digitala kvartar inom IKT och MIK, de bästa föreläsningarna från UR, webbinarier, föreläsningar och kurser från företag och institutioner. Tidsbrist och ekonomiska utmaningar ska inte hindra kompetensutvecklingen i våra kommuner.


LGR22
För oss är det viktigt att göra ditt jobb enklare! I Mediapoolen Play kommer du kunna söka och filtrera fram resurser som är direktmatchade mot LGR22. Nu blir det ännu enklare att sortera ditt urval ner på centralt innehåll.
 

Smartare rekommendationer
I Mediapoolen Play ges du möjlighet att välja de årskurser och ämnen du jobbar med. Därefter ger systemet dig riktade förslag på resurser att använda i undervisningen.

Inloggning
Fler och bättre SSO:er ger ökade möjligheter till förenklad inloggning.

 

Vad innebär det här för dig som användare?

Dina användaruppgifter och inloggningsuppgifter flyttas över till det nya systemet så att du kan logga in som vanligt. Dina favoriter följer också med liksom eventuella klasskonton som du har skapat.

Mediapoolen Play har en modern och stilren design som är användarvänlig och lätt att känna sig hemma i.

SMYGPREMIÄR!

Under våra teknikdagar 13-15 november kommer du som besöker oss få en tjuvtitt på Mediapoolen Play!

Därefter kommer du också ges möjlighet att prova på den nya plattformen innan den lanseras i januari 2024.

Anmäl dig till teknikdagarna
 

Nyhetsbrevet

Fick du nyhetsbrevet av en kollega? Om du vill vara säker på att få nyhetsbrev direkt från oss i framtiden så kan du anmäla dig på vår hemsida: https://mediapoolen.se/nyhetsbrev/

Inga fler nyhetsbrev tack! Om du inte längre vill ha nyheter från oss kan du avregistrera dig här.

Facebook Instagram

Mediapoolen

Skövde, Uddevalla, Borås
https://www.mediapoolen.se/
0500- 44 54 00
info@mediapoolen.se

HEMSIDA

WEBBSHOP

DIGITAL PEDAGOGIK

SENIORWEBBEN

Du får det här brevet som användare av Mediapoolen Västra Götaland ABs tjänster. Det kan vara som användare av Digital Pedagogik, Seniorportalen, vår webshop eller för att du har önskat att få information av oss. Du kan självklart få bli bortglömd av oss och tas bortfrån vårt register.

© 2020 Mediapoolen Västra Götaland AB

 

Avregistrera dig från Nyhetsbrevet

Do not click this link