Visa brevet i din webbläsare

Nyhetsbrev #11 2018 - Dalarna Science Park

I DALARNA ÄR INGENTING OMÖJLIGT
 

2019 står för dörren och vad som kommer att hända vet vi inte så mycket om. Vad vi däremot vet är vad som hände 2018 både i form av framgångar och motgångar. För Dalarna Science Park har det varit ett intensivt och händelserikt år som kröntes med husets namnbyte i slutet av november. Ett initiativ som jag tror kommer att påverka både oss som organisation men även hela vår region. Kanske kommer vi i framtiden att minnas år 2018 som året då Dalarna Science Park startade på riktigt.
Läs mer vad Sture Ericsson, vd Dalarna Science Park, menar!

 

DALARNA SCIENCE PARK INVIGT 30 NOVEMBER!


Dalarna Science Park är nu invigt med pompa och ståt, välkomnstglögg, lunch, mingel med flera hundra människor på plats, föreläsningar, invigning, musik, bubbel och AW.
Varmt tack till alla som kom!
Se gärna filmen från dagen

 

ETT VÄXANDE BESÖKSMÅL SOM SMAKAR MERA

De senaste åren har verksamheten i Kulinariet utvecklats vilket fört med sig att de gått från 4 till 19 anställda. - I och med att företaget växt har det varit nyttigt att lära sig att delegera. Riktigt roligt är också att mellan åren 2014 - 2017 har omsättningen ökat från 8 till 21 miljoner kronor, säger Anders Åkerberg. Nu har Kulinariet avslutat sin tid i inkubatorn och "står på egna ben".
Här kan du läsa mer om Kulinariets tid i inkubatorn och utvecklingsplaner

WORKFLOW OPEN

Här är möjligheternas plats att hyra möblerade arbetsplatser; öppen kreativ miljö där du kan hyra under kortare eller längre tid utifrån ditt behov. Även om du arbetar med ditt kommer du märka av att det ger energi att sitta tillsammans. Tillfälliga kollegor kan ge värdefull input och nya projekt skapas på plats. Workflow Open passar dig som är nyfiken och öppen. Läs mer här!

 

FÖRELÄSNING GOLDMANN

Nyligen stannande Mattias Goldmann till i Dalarna Science Park på väg till klimatmötet COP24 i Katowice. Missade du föreläsningen eller vill se den igen, här finns en timmes inspelning.
Mattias är vd för den gröna och liberala tankesmedjan Fores, utsedd till mäktigast i Hållbarhetssverige och dubbad till riddare av Frankrikes president för sitt outtröttliga klimatarbete.

 

ATT ARBETA MED SVENSKAR

Under hösten har boken ”Working with Swedes” nått bokdiskarna. Den förklarar bland annat hur viktigt möten är för svenskar. Att svenskar till och med har möten för att planera andra möten!
Läs mer här om boken och projektet

 

JULKALENDERN TAGE

Även i år finns julkalendern TAGE hos oss! TA något du behöver ur dagens låda och GE något du inte behöver och lägg i en låda. I år finns även "årets julklapp" med; dvs det återvunna plagget.
Välkommen hit och plocka din julklapp ur TAGEs julkalender.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR DALARNA SCIENCE PARK

Medfinansieras av

 
 
 
 
 

Detta mail skickades till ann-louise.larsson@dalarnasciencepark.se Klicka här för att avregistrera din adress
Dalarna Science Park · Box 760 · Borlänge 78127 · Sweden

 
Facebook Instagram Twitter

Postman