Nyheter från Dalarna Science Park

Read this newsletter in your browser

Nyhetsbrev Mars 2022

Hemsida LinkedIn Facebook Instagram Twitter
 

Framtidens innovationskraft hittas längs med Dalälven

Från början till slut är älven vår sammanhållande länk. Bäckar i Grövelsjöfjällen blir till älv som flyter genom Dalarna och som slutligen, efter att vi använt den allt vi kan, rinner ut i havet.

Läs mer
 

NYHETER

 

Hur ska Dalarna hitta IT- och digital kompetens?

I oktober 2020 startades projektet Its4Women tillsammans med 5 partners i 5 länder, Nederländerna, Spanien, Irland, Rumänien och Sverige. Projektets mål är att öka kvinnors intresse för IT- och digitala yrken.

Läs MER
 

:Nowgroup tar nu nästa steg i sin bolagsresa!

I november 2019 födde företaget :Nowgroup en idé om en tjänst för digital teknisk rådgivning on-demand. Tjänsten heter Ask:Now. Men på grund av Covid-19 pandemin kom det att bli en annan produkt som företaget lanserade först.

LÄS MER
 

När utmaningar blir till möjligheter!

I en tid av snabba förändringar kan det vara utmanande att som företagare lyfta blicken och ta sig tid att tänka om, tänka nytt, växa och ibland ställa om fokus. Nu erbjuder Dalarna Science Park dig att ta steget vidare och anta utmaningar inom bland annat hållbarhet, digitalisering, innovation och ledarskap – I mitten av maj startar den andra omgången av innovationsprogrammet HIT. 

LÄS MER
 

HEADS UP

 
 

Så tar du första stegen till en export!
Exportarena Dalarna bjuder in ett webbinarium om export- vad det innebär, hur man kommer igång och vilken exporthjälp det finns att få. Väx vidare genom affärer på utländska marknader, nu eller på sikt. LÄS MER

 

Dalarna Talks!
Låt dig inspireras av en 30 minuters energiboost där vi bjuder dig på det senaste. Nya tankar om aktuella ämnen, spännande föreläsare och framtidsspaning tillsammans med aktuella gäster. LÄS MER

FLER EVENTS
 
 

KAPITAL

 
 
DalaCapital
Söker du startkapital till ditt bolag? DalaCapital vill bidra till att fler innovativa bolag startas och utvecklas framgångsrikt i Dalarna. Därför investerar dem nu i bolag med stor potential i tidig fas med upp till 500.000 kronor. SÖK NU!
 
Innovation - och infrastrukturcheckar
Ta chansen att söka Innovationscheckar på upp till 100 000 kronor och infrastrukturcheckar på upp till 400 000 kronor. Checkarna har initierats av myndigheten Vinnova för att stärka små- och medelstora företags innovationsförmåga och konkurrenskraft. SÖK NU!
 
 

Boka ett möte!

Vill du komma vidare med din idé, knyta nya kontakter eller hitta samarbeten i Dalarna, Sverige eller ute i världen? Du är välkommen att kontakta oss oavsett, vi hjälper dig gärna vidare att nå din dröm.

Boka möte
 

Finansierat av

 

Dalarna Science Park · Box 760 · Borlänge 78127 · Sweden

Click here to unsubscribe from this newsletter

Do not click this link

Skickat med Paloma