Inspiration, föreningsvecka och föreningsbidrag till sommarens aktiviteter
Förening i Enköping - föreningslivets nyhetsbrev 2021:4

Vilken inspiration behöver din förening?

Månadens nyhetsbrev ger dig som förening tips på möjligheter för inspiration under året. Missa inte vårens inspirationsträff. Vi har även satt igång planeringen för Föreningsveckan där vi vill ha din hjälp för att göra det så bra som möjligt. Missa inte det och mycket mer nedan.

Vi vill rikta ett tack till er i föreningslivet för att ni ger oss möjligheterna att vara ett bättre stöd till er. Vi vill ge er goda möjligheter att verka och utvecklas i Enköping. Så det gör oss extra glada för resultatet i föreningsenkäten som ger oss vägledning i våra förbättringsmöjligheter exempelvis vad gäller information, vägledning och digitaliseringens utmaningar. Men också många glada tillrop som en förening skrev;

"Det känns som om förvaltningen vet vilka vi är och kan därför relatera till våra frågor på ett enkelt sätt."

Dialogen fortsätter året om och vi vill veta vad ni tycker och lära oss hur vi kan vara till ett bättre stöd för er i föreningslivet, så hoppas vi ses och hörs framöver.

Har du några frågor, funderingar eller tips till oss om smått eller stort så hittar ni oss alltid på föreningswebben elller på mejlen och här hittar du fler kontaktvägar in i kommunen.

Ta hand om dig och håll avstånd,

upplevelseförvaltningen

 

Föreningsbidrag för sommarens aktiviteter

Har du och din förening idéer på aktiviteter som ni vill genomföra i sommar? Då är det dags att börja tänka på finansiering.Sök senast 1 maj för det ni vill göra i juni.

Läs mer här
 

Inspirationsträff

Boka in 27 april klockan 18.00-19.30 i din kalender. Vi bjuder då in till en digital inspirationsträff där du får möjlighet till inspiration, reflektion och tips om finansiering för era utvecklingsprojekt. Mer information och inbjudan kommer längre fram.

Bild på olika typer av idrottsutrustning
 

Föreningsveckan 2021

Nu har planeringen av Föreningsveckan 2021 påbörjats. I år genomförs veckan 11-17 oktober och vi behöver er hjälp för att lyckas. Vill du veta mer?

Läs mer om Föreningsveckan
Bild på olika typer av idrottsutrustning
 

Hjälp sökes!

Vill din förening hjälpa till att sprida information om vaccinering. Vi har affischer och material på flera språk. Ta kontakt med Sofia Frisk för att få veta mer. Information kommer även att uppdateras på länken nedan.

Informationsmaterial för spridning
 

Öppna veckan 2021

På grund av Corona pandemin så har vi beslutat att även under 2021 ställa in arrangemanget. Förhoppningsvis kan vi återuppta detta under 2022.

Läs mer om Öppna veckan
Bild på flera personer som sitter med en dator
 

Kontakta oss!

Det finns flera sätt att komma i kontakt med oss i upplevelseförvaltningen när det gäller frågor som rör föreningslivet.

Läs mer om hur du kan kontakta oss
 

Tipsa om nyhetsbrevet

Vet du fler som borde ta del av vårt nyhetsbrev? Se till att nästa nyhetsbrev för föreningslivet hamnar i rätt inkorg.

Anmälan nyhetsbrev
 

Nyhetsbrevet för föreningslivet i Enköpings kommun håller dig uppdaterad om vad som händer. Vi informerar om sådant som vi tror har ett värde för dig som förening. Nyhetsbrevet ges ut av upplevelseförvaltningen, Enköpings kommun.

Tipsa oss gärna om nyheter eller andra aktiviteter som vi kan dela med oss av i nästa nyhetsbrev.

Kontakt

E-post: forening@enkoping.se
 

Tipsa om vårt nyhetsbrev!
Facebook Twitter Google+ LinkedIn Email
Följ Enköpings kommun på sociala medier!
Facebook Instagram

Klicka här för att visa nyhetsbrevet i webbläsaren.

Klicka här för att avregistrera din adress

Do not click this link