Träffar om kulturhus Joar och föreningsbidrag. Sök kulturstipendier, gör aktiviteter på finska och var med på stadsvandring. Hösten är fullspäckad av aktiviteter för dig i föreningslivet.
Förening i Enköping - föreningslivets nyhetsbrev 2020:5

Välkommen på träffar om kulturhus Joar

Hej och varmt välkomna till digitala och fysiska träffar med oss i höst!

Den rådande pandemin till trots har vi en innehållsrik höst tillsammans. Redan i nästa vecka finns det möjlighet att vara med på flera digitala möten om föreningsbidrag för projekt och aktiviteter som kan utveckla just din förening. Du hittar dessa och andra aktiviteter i vårt kalendarium.

Den 31 augusti eller 9 september är du välkommen till informations- och dialogmöten om vårt framtida kulturhus Joar. Just nu genomförs en förstudie om Kulturhus Joar som ska vara ett underlag för kommande politiska beslut. För att samla ett bra material till förstudien bjuder upplevelseförvaltningen in till träffar om kulturhus Joar.

Så passa på nu och var med och tyck till om vad du och din förening tycker är viktigt i det framtida kulturhuset!

Varmt välkomna!

Kalendarium
 

Kulturstipendium

Enköpings kommun delar ut årligen ut ett kulturstipendium till den som utför, och utfört, värdefulla insatser för kulturens utveckling. Vi har även två stipendium som uppmuntrar och uppmärksammar unga människor som deltar i kulturell verksamhet eller eget skapande. Nominera direkt på webbplatsen senast 31 augusti.

Kulturstipendier Unga
Kulturstipendum
 

Projektstöd

Har du ett mindre projekt som du vill genomföra oktober-december? Då kan du söka utvecklingsstöd. Bidrag ges till projekt med en tydlig inriktning på utveckling och nytänkande.

Ansök senast 31 augusti.

Läs mer här
 

Årets stadskärna

Var med och påverka Enköpings centrum. Stadsvandring för föreningslivet 27 augusti kl 8-9.30. Läs mer och anmäl dig på länken nedan.

Läs mer
 

Aktivitetsstöd finska

Har du en idé för aktivitet eller projekt med mål att främja och synliggöra finska språket? Då finns ett särskilt bidrag som ni kan söka.

Läs mer här
 

Vad behöver du i höst?

Vad behöver du och din förening för stöd i höst? Just nu pågår samtal och planering för hur vi i Enköpings kommun och vissa studieförbund på bästa sätt kan vara ett stöd för er i föreningslivet.

Vilken kunskap ser ni att ni behöver fylla på med och uppdatera? Berätta mer för oss.

Berätta mer här
 

Tipsa om nyhetsbrevet

Vet du fler som borde ta del av vårt nyhetsbrev? Se till att nästa nyhetsbrev för föreningslivet hamnar i rätt inkorg.

Anmälan nyhetsbrev
 

Nyhetsbrevet för föreningslivet i Enköpings kommun håller dig uppdaterad om vad som händer. Vi informerar om sådant som vi tror har ett värde för dig som förening. Nyhetsbrevet ges ut av upplevelseförvaltningen, Enköpings kommun.

Tipsa oss gärna om nyheter eller andra aktiviteter som vi kan dela med oss av i nästa nyhetsbrev.

Kontakt

E-post: forening@enkoping.se
 

Tipsa om vårt nyhetsbrev!
Facebook Twitter Google+ LinkedIn Email
Följ Enköpings kommun på sociala medier!
Facebook Instagram

Klicka här för att visa nyhetsbrevet i webbläsaren.

Klicka här för att avregistrera din adress

Do not click this link