Senaste nytt från Chark-SM 2020

Nyheter från Chark-SM

 

Läs i din webbläsare

Chark-SM 2020 - nu öppnar tävlingen!

I år arrangeras Chark-SM för elfte gången i Göteborg, men för första gången i ett samarbete mellan tidskriften Kött & Chark och branschorganisationen Kött & Charkföretagen (KCF). Branschdagen Chark-SM hålls den 22 oktober 2020, men redan idag öppnar tävlingen för inlämnande av bidrag.

NYHETER 2020! Vi presenterar en helt ny tävlingsklass för vego, lakto-ovo vegetariska och veganska produkter, inträdet till mässan och konferensen den 22 oktober är kostnadsfritt och alla KCF-medlemmar får SM-rabatt. Fler nyheter kommer, så håll dig uppdaterad.

 

Tävla med era produkter - även vego!

Chark-SM 2020 erbjuder 18 olika tävlingsklasser för produkter. Anmälan öppnar idag och stänger den 28 augusti 2020. Registrera företaget redan nu och anmäl produkterna efter hand.
OBS att det nu finns en helt ny tävlingsklass för vego, lakto-ovo vegetariska och veganska produkter.

Registrera dina produkter här

Medlemmar i KCF får rabatt
 

Medlemmar i KCF får SM-rabatt

En nyhet för i år att alla KCFs medlemmar får delta i Chark-SM till en lägre kostnad. Det gäller vid anmälan av produkter till tävlingen liksom för deltagande i mingelmiddagen den 21 oktober och den stora banketten den 22 oktober. Är ditt företag inte medlem? Välkommen att ansöka om medlemskap.

Kött & Charkföretagen

Anmälan Chark-SM mässa, mingel och bankett
 

Anmäl nu till bankett, mässa & mingel

Chark-SM kommer att genomföras på liknande sätt som tidigare år. Det blir intressanta föreläsningar, fullspäckad mässa, mingel och nätverkande, prisutdelning och roliga festligheter. Anmälan är nu öppen för mässa och konferens liksom mingelmiddag och bankett.

Anmälan Chark-SM mässa, mingel och bankett

Tidskriften Kött & Chark - ute den 5 maj
 

Så påverkas branschen av Corona

Hur påverkas företagen i branschen av coronapandemins framfart? Hur hanterar man situationen rent praktiskt och hur påverkas affärerna? Detta och mycket annat kan du läsa om i nästa nummer av tidskriften Kött & Chark – ute den 5 maj!

Kött & Chark Nr 5 2020

Kött & Charkföretagen
 

Nätverk och årsstämma den 21 okt

I år tjuvstartar Chark-SM redan dagen innan, den 21 oktober, med Kött och Charkföretagens (KCF) Kvalitetsnätverk, mellan kl. 12:00-15:00, följt av KCF:s Årsstämma (endast för medlemmar) kl.16:00 - 17:00. Dagen avslutas med mingelmiddag i mässan.

Mer info kommer att skickas ut till berörda efter sommaren.

Ang Covid-19: Förhoppningen och målsättningen är att vi ska genomföra Chark-SM precis som planerat den 21-22 oktober. Vi följer givetvis händelseutvecklingen och de riktlinjer som Folkhälsomyndigheten utfärdar. Information publiceras löpande vid eventuella förändringar.

 
 
Instagram Chark-SM hemsida

© Kött & Chark Event i Sverige AB

Integritetspolicy

Avregistrera

Do not click this link