Chark-SM flyttas fram till den 13 oktober 2021

Nyheter från Chark-SM

 

Läs i din webbläsare

Chark-SM flyttas fram till den 13 oktober 2021

Den 22 oktober 2020 skulle det ha varit dags för kött- och charkbranschens stora evenemang, Chark-SM i Göteborg. Efter samråd med flera företag i branschen angående höstens situation, togs i går beslutet att flytta fram hela Chark-SM, dvs såväl tävling som branschdag och tillhörande evenemang. Chark-SM genomförs istället den 13 oktober 2021 i Eriksbergshallen i Göteborg.

"Vi vill inte arrangera ett Chark-SM under restriktioner, utan vill kunna ”ge allt” till hela branschen när vi väl kör! Vi hoppas alla berörda förstår situationen och att vi istället kan titta framåt mot Chark-SM 2021", säger Magnus Därth, VD Kött & Charkföretagen (KCF) och Patrik Swenzén, Tidskriften Kött och Chark.

Tack för stort engagemang, förståelse och gott samarbete i dessa speciella tider. Se nedan för praktisk information. Chark-SMs hemsida kommer att uppdateras löpande med aktuell information, www.charksm.se.

 

Ang anmälda tävlingsbidrag

I och med att hela Chark-SM (inklusive tävlingen) är framflyttat till 2021, kommer alla hittills anmälda bidrag att strykas och inga anmälningsavgifter kommer att faktureras. Alla tävlingssugna företag är varmt välkomna att anmäla sina produkter på nytt när anmälan åter öppnar under maj månad 2021.

 

Ang amälan till branschdagen

Samtliga anmälningar till mingelmiddag, utställning, konferens och bankett tas bort och inga avgifter kommer att faktureras. Vi ser istället fram emot att få bjuda in er till samma upplägg nästa år.

 

Ang sponsring och utställning

De företag som bokat sponsorskap och monterplats behåller självklart platserna 2021. Vid frågor kontakta Patrik Swenzén tel. 070-6543332.

 

Inför Chark-SM 2021

Vi ser mycket fram emot nästa år och att få göra detta efterlängtade event ännu bättre! Vi ses i Eriksbergshallen den 13 oktober 2021.

Följ oss gärna på Instagram @chark_sm och vår hemsida charksm.se för kommande uppdateringar.

 

Kött och Charkföretagens årsstämma

Pga den pågående pandemin kommer Kött och Charkföretagens årsstämma att hållas digitalt. Kallelse med datum kommer att skickas ut till medlemmarna under hösten.

 

OBS! Kom ihåg att boka av hotell etc

Tänk på att avboka hotell, resor och eventuellt andra kringaktiviteter som ni har planerat för och bokat i anslutning till Chark-SM.

 
 
Instagram Chark-SM hemsida

© Kött & Chark Event i Sverige AB

Integritetspolicy

Avregistrera

Do not click this link