Nyheter och aktuell information från din VVS-leverantör

Klicka här för webbversion

LK Systems
Året som gått

Byggandet har fortsatt ånga på under hela 2018. Då det är begränsad tillgång till arbetskraft passar det bättre än någonsin med prefab, skräddarsytt och direktlevererat.

Även renoveringssektorn ökar och vår Våtrumskassett SAFE har visat sig ligga rätt i tiden när kraven är höga på snabb renovering och exakta leveranser. Vi har också levererat våra första Installationsväggar OPTIMAL och ser en ljus framtid även för denna produkt.

Under året har vårt Malmökontor flyttat in i nya lokaler i området Lockarp. Vi har därmed lämnat vår gamla fastighet som vi byggde 1980 för ett modernare, fräschare hus med lokaler anpassade för vår verksamhet idag.

På Nordbygg i våras fick vi möjlighet att visa upp våra senaste nyheter och träffa många av er på plats. Där var ett stort intresse för våra produkter och tjänster och vi hade dessutom besökare från många olika led i byggkedjan, vilket är väldigt utvecklande för oss.

Nu står ett nytt år för dörren med nya möjligheter! Vi har mycket på gång, håll utkik på vår hemsida och sociala medier där vi kontinuerligt lägger ut allt som händer hos oss.

Önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Fredrik Svensson,
Marknadsansvarig

Snabbare stambyte med LK Våtrumskassett
Snabbare stambyte med LK Våtrumskassett

Snabbare stambyte med LK Våtrumskassett

Bravida använder våra våtrumskassetter till ett större stambyte hos Uddevallahem. Kassetterna är prefabricerade och projektanpassade, vilket minskar installationstiden avsevärt.

Stambytet ingår i en större renovering av sex bostadsfastigheter hos Uddevallahem. Husen byggdes i mitten av 1960-talet och rymmer totalt 231 lägenheter. Bravida, som ansvarar för allt VA-arbete i projektet, använder våtrumskassetten SAFE från LK till stambytet. Det är en prefabricerad lösning som innehåller stammar, avlopp, spolcistern samt vägghängd WC.

– Kassetten har en mycket god kvalitet och passform. Eftersom det mesta redan är förberett går monteringen snabbt och enkelt, säger Anders Pettersson, projektledare på Bravida.

Läs mer

Produkter och lösningar

En minishunt med många möjligheter

LK Minishunt M60n är ett utmärkt val för golvväme på ytor upp till 60 m², t ex i kök, badrum, tvättstuga eller entré. Den är lätt att ansluta till befintliga värmesystem
när radiatorer finns kvar i huset.

Det finns dessutom många möjligheter att bygga ut
systemet för fler smarta funktioner.

Läs mer om LK Minishunt M60n

Du kan till exempel:

Ansluta 2-4 golvvärmekretsar med LK Minifördelare - läs mer här
Styra individuellt upp till 4 kretsar med LK Termostatventilsats Mini - läs mer här
Värma golvet även på sommaren med LK Heater 350 - läs mer här
Styra temperaturen trådlöst och mobilt med LK Rumstermostat ICS.2 - läs mer här
 
LK Expansionselement

Ny flexibel expansionskoppling

LK Expansionselement kan användas på både värme- och tappvattenrör, för att ta upp eventuell längdutvidgning vid temperaturskillnader. Expansionsförmågan är upp till 7 mm. Finns i dim G20 och G25.

Läs mer om produkten

 

Nytt praktiskt rörböjningsstöd

Rörböjningsstöd med fästöra passar till PE-X RiR med ytterdimension 25. Det kan sättas enskilt eller kombinerat för att få 40 c/c. Praktiskt för t ex rörförläggning till radiatorer.

Läs mer om produkten

LK Rörböjningsstöd med fästöra
 
Väska för kalibreringsverktyg A40-A75

Väska för kalibreringsverktyg A40-A75

Nu har vi utökat verktygssortimentet med en praktisk väska med plats för LK F9 Kalibreringsverktyg dim. A40, A50, A63 samt A75.

Läs mer om produkten

Vi sponsrar Water Aid

Årets julklapp är rent vatten

I år ger vi den bästa julklappen - rent vatten, liv, hopp och framtidstro på de platser där det behövs som allra mest. Och med det vill önska alla en riktigt God Jul och ett Gott nytt år!

WaterAid är en internationell oberoende organisation som jobbar för att förbättra tillgången till rent vatten, sanitet och hygien i några av världens fattigaste samhällen.

Läs mer om Water Aid

Följ oss i sociala medier för att ta del av alla våra nyheter

Facebook Instagram LinkedIn YouTube MyNewsDesk

LK Systems AB, Box 66 (Johannesfredsvägen 7), 161 26 Bromma.
+46 8 506 851 00 lksystems.se info@lksystems.se

Vill du inte ha nyhetsbrevet? Klicka här får att avbryta prenumerationen. Inställningar för din prenumeration.