Jag vill berätta något för dig...

View in browser

Instagram Facebook

Hej kära följare och medskapare till världen!

Vi på Annias Ask
vill önska dig en fin midsommarhelg med fina möten, god mat och kanske ett kvällsdopp i skymningen! Varför inte göra en fin ceremoni för och med dig själv!

Sommarsolståndet som var den 21 juni och årets längsta dag! Slöjorna var då som tunnast, känslostormar som mest aktiva. Just nu befinner vi oss i en eldstad av ljus där vi badar i regnbågens sken! Denna tid är ceremonier o ritualer sedan urminnes tider viktiga där vi förenar guden o gudinnan inom oss, den manliga o den feminina kraften!
Ta gärna en stund för dig själv och var i ceremoni där kan vi väva den stora väven tillsammans, med vår älskade Moder Jord!

 

JUST NU

Jag vill även berätta något för dig som rör och eller berör väldigt många just nu! Du kanske känner igen dig i något, för vi blir alla påverkade på ett eller annat sätt!

Tiden med syftet varför vi befinner oss på olika ställen i livet är inte alltid så självklart för alla. Många frågar sig just nu: Varför är jag kvar på mitt arbete?.. det ger mig ju ingenting längre som det gjorde förut. Vill jag vara kvar i den relation jag befinner mig i just nu? Min inspiration har försvunnit, jag brinner inte lika mycket för att vara den jag tror att jag är. Jaa, frågorna är många som jag har bemött sedan en tid tillbaka! Har fått många samtal, sms och mail...Men vad ska göras, vad ska förändras? Joo, det som betyder något för oss, det ska vi vara snabba med att hoppa på just det tåget! För det stannar inte länge och väntar tills vi har bestämt oss! Därför är det så viktigt att vi lyssnar inåt på vår inre röst,och greppar tag i vår inre instruktonsbok, för den finns där inne och bara väntar på att du ska svara: Yes, nu förstår jag, jag hoppar och jag vågar ta första steget, jag vet att jag är hållen av Jorden, Solen och stjärnorna.
Pachamama, Inti Taihta och Chaska.

Fram till nästa fullmåne är det fortfarande turbulens över vår planet, men våga ta steget även när det stormar runt omkring dig!
Ahoo!

Med kärlek!
Annia

 
 

Truminvigning 14 augusti

Har du en shaman/medicintrumma?
Vet du inte hur du ska använda den?

Använder du din trumma och vill lära dig mer?
Vill du lära dig att göra egna "resor?
Fördjupa dina kunskaper?


En heldag där du inviger din trumma.

Genom olika ceremonier bjuder vi in naturkrafterna o gör olika ritualer för att göra vår invigning fullständig. Du lär dig hur du kan använda din trumma för dig själv. Du lär dig om beskydd o hur du gör egna ”resor” tillsammans med din trumma.

Kontakter med väderstrecken, elementen, kraftdjur, djuret som offrat sig för dig o mycket mer! Allt kanaliseras utefter gruppens behov och vad du behöver ha i din trumma för att den ska leda dig till syftet.
Det ingår även meditationer som leder till att du utvecklar dina andliga förmågor.

Av erfarenhet med mina trummors invigningsceremonier vet o känner trumman själv hur den ska nyttjas. Det är så underbart att få arbeta tillsammans med trumman efter invigningen. En kontakt som är så stark!

En kraftfull dag som avslutas med en eldceremoni från Incatraditionen!

Tid: 10-ca 17
Pris:
1 900 kr
Plats: Strax utanför Falkenberg, Ullared

Läs mer om truminvigning och eldceremoni!
Gör din anmälan här!
 

Medicinhjulet-
Shamankvinnans väg
1 plats kvar!

Nu inkluderar vi den kvinnliga urkraften i vårt INCA MEDICINHJUL!
Har du en längtan efter att vilja väcka ditt uråldriga minne till liv som kvinna? Kvinnan i dig som längtar efter att spränga alla gränser, som vill leva livet fullt ut för att skapa och leva i full tillit? Denna utbildning vänder sig till Dig kvinna som vill gå i lära och följa Inca’s visdomsläror från Amazonas djungel genom medicinhjulets 4 riktningar- syd, väst, norr och öst.
Genom varje kurs i utbildningen ingår ceremonier för läkning och visioner. Vi flätar in Gudinnans kvinnokraft från start för att senare i utbildningen övergå till att lägga störst fokus på den feminina kraften med de uråldriga seidr-kvinnorna och vildkvinnan inom dig. Mesan som du bygger från delkurs 1 med dina medicinstenar, blir ditt personliga altare och din livskarta i livet. Avancerade shamanska tekniker lärs ut i varje delkurs.


DIN ANSÖKAN, Du ansöker din plats genom ett kostnadsfritt –”är du redo samtal”- där du har möjlighet att ställa ev frågor och Annia vägleder Dig i ditt beslut om denna utbildning är rätt för dig just nu.

Boka ditt ”är du redo” samtal här!
Läs mer om utbildningen!
 

ASK Healing Grundutbildning

Webbaserad på distans
Start 24 oktober 2022
 

Våga ta steget att förändra ditt liv till att hitta det syfte med varför du är här på jorden. ASKen - En unik behandlingsform med medial utveckling.

Vill du göra en förändring i ditt liv? Hitta din livsuppgift? Hitta en ny väg i livet som leder dig framåt på din andliga resa och ger dig verktyg för att hitta din plats i livet.

En genuin djupgående transformations-utbildning där du följer din längtan att hitta dina viktiga nycklar som väcker Din livsuppgift.

Denna grundutbildning ingår i vår 2-åriga yrkesutbildning.

Boka samtal här!
 
Läs mer i KURSPORTALEN
 

 

"Njut av livet!
Se alla möjligheter som finns även när det stormar! "

-Annia-

 

Klicka här för att avregistrera din adress

 

www.annialowentun.se

Torggatan 2, Falkenberg

0705 88 09 14

info@annialowentun.se

You have received this email because you have subscribed to info@annialowentun.se. If you no longer wish to receive emails please unsubscribe. Want to change how you receive these emails? Update your preferences.

Copyright © 2022 Annias Ask. All Rights Reserved.

Do not click this link