Rekrytering av chefer & specialister

 

Read this newsletter in your browser

 

Hos oss på Select!

 

Hoppas hösten börjat bra hos er! Vi kan ju konstatera att vi har ett märkligt läge på marknaden just nu. Kraftig inflation, lågkonjunktur och stor osäkerhet för många branscher. Nedan delar vi lite tankar och insikter samt en rapport om arbetsmarknaden i Sverige.

 

Under hösten har vi jobbat med flera bolag som känner av nedgången men ändå väljer (har möjlighet) att satsa på nyrekrytering och tillväxt. Vid dessa tillsättningar är det extra viktigt med ett nära samarbete. Inte minst med kandidaterna som såklart kan känna stor osäkerhet kring att byta jobb.

 

Vi jobbar även med bolag som inte känner av nedgången, som rullar på som vanligt. Just dessa bolag verkar inom friskvård och vård & omsorg. Friskvård satsar många företag på trots konjunkturnedgång vilket känns mycket bra med tanke på att behovet troligtvis ökar. Privata bolag inom vård & omsorg fortsätter växa. På gott och ont. Många människor i olika åldrar mår allt sämre och sämre tyvärr.

 

Helén jobbar med research på distans från sitt boende i Nerja några veckor till. Att jobba med research och kontaktskapande funkar ju utmärkt oavsett var man sitter. Marie är på plats på vårt nya fina kontor. Fortfarande på Surbrunnsgatan 6 men i lokalen bredvid den förra. Tillsammans med ett par andra bolag. Välkommen förbi om du har möjlighet!

 

Vi ser fram emot en vinter med många spännande tillsättningar. Trots rådande marknadsläge. Tveka inte att höra av dig om du behöver rekrytera eller själv är ute efter nya utmaningar!

 

Välkommen att ta kontakt med oss!

Svenska arbetsmarknaden hetast i Europa!

 

2022 har varit ett rekordår när det gäller tron på att kunna sysselsätta ny arbetskraft i Sverige.

Inför årets sista kvartal lämnar svenska arbetsgivare den högsta prognosen i hela Europa när det gäller förväntad sysselsättning.

 

Läs inlägg
 

Mörka tider eller möjligheter?

 

Tuffare tider väntar, det är vi nog alla ganska införstådda med. Inflation och lågkonjunktur.

En lågkonjunktur som ju är en märklig sak – det handlar i högsta grad om psykologi snarare än ettor och nollar.

Vi reflekterar över hur olika vi kan se på det vi har framför oss!

Läs inlägg

Med hopp om ett bra Q4 för er alla!

 

Marie Bubach & Helén Thorpö

 

Surbrunnsgatan 6, Göteborg

Sveavägen 98, Stockholm
 

Telefon: +46 (0)707 60 72 43
marie@selectexecutivesearch.se

Facebook Instagram LinkedIn Vår hemsida

Klicka här för att avregistrera din adress

 
Do not click this link