Tack!

Klicka här för att läsa brevet i din webbläsare.

Facebook Instagram LinkedIn
 

 

 

 

 

 

1 september 2021

Hela Sveriges assistans - en del av Förenade Care

 

 

Tack!

 

Vilket fantastiskt arbete ni alla gjort under snart två tuffa Corona-år. Nu håller jag tummarna för att vi får återgå till det "nya normala". Med många vaccinerade medarbetare ser jag i alla fall att det kanske snart är möjligt så länge vi fortsätter att tvätta händer och inte trängas allt för mycket.

Att med högre frånvaro och mer skyddsutrustning ändå få till bemanning och suverän assistans är en bragd emligt mig. Stort tack till alla er som varit en del av det!

 

Visst är det lätt att glömma tack? Ofta tar man saker för givet och glömmer det där enkla ordet som betyder så mycket när det kommer från hjärtat. Inte för att man inte är tacksam utan helt enkelt för att man glömmer att utrycka det. Eller i alla fall jag. I höst ska jag bli bättre på att säga tack. Vad behöver du träna på i höst?

Hur suverän och bra man än är finns det lite till mans att träna på om vi är lite ödmjuka och vågar titta på våra brister. Känns bra ändå att det alltid finns något man kan utveckla och förbättra, eller hur? Både själv och tillsammans med kollegor.

 

I dag har vi på HK tillsammans funderat på om vi kan göra en av våra rutiner på ett annat sätt. Vi har också gått laget runt och berättat vad vi gjort bra sista veckan. Lite obekvämt och ovant är det men visst är det fint att veta att man alltid gjort något bra. Brukar ni prata om vad ni gör bra? Jag tycker det är viktigt att vi kommer ihåg att vi är bra - allihop! Det som ibland blir mindre bra kan vi ju förbättra så det också blir bra nästa gång.

 

Behöver du lite pepp "från utsidan" vill jag tipsa om Olof Röhlanders måndagsbrev "Veckans peptalk - Din termos i gryningen". Den här veckan skriver han om att göra vanliga saker ovanligt bra. Jag avslutar den här texten med hej då, hoppas vi hörs snart och klistrar in två stycken ur hans brev nedan:

"Tänk dig ett företag som gör vanliga saker ovanligt bra. De hälsar på sina kunder och på varandra med ett leende, de sätter en ära i att komma i tid till möten, de ser till att löften som ges också hålls.

Istället för att irritera oss på andra, låt oss titta på vad vi själva kan göra. Om du håller dig till de där tre sakerna; hälsa på alla du möter, komma i tid och hålla dina löften, då gör du något vanligt ovanligt bra eftersom du gör dem ofta."

 

Maria Berghult

Regionchef personlig assistans

maria@hsaab.se, 08-55 77 19 02

 

Fler tack och välkomna!

I dag tackar vi också för förtroendet vi fått från de nya kunder och personliga assistenter i Huddinge och på Tyresö som startar upp sin assistans hos HSA i dag.

Varmt välkomna till HSA!

 

 

 

 

Personlig assistans för personliga människor

 

 

Hela Sveriges Assistans en del av Förenade Care - personlig assistans och mycket mer

 

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer:

Äldreboende
Hemtjänst och hemsjukvård
Ledsagning
ASIH och palliativ vård
Hushållsnära tjänster
Kök med restaurang
Aktivitetshus
Social omsorg

 

I samma familj - Förenade Service

Här når du Förenade Service som bland annat erbjuder fastighetsservice och måltidsservice

 

Håll ut

Håll avstånd

Ta hand om dig!

 

 

Hela Sveriges Assistans

 

Svärdvägen 19, 182 33 Danderyd

 

Telefon: 08 55 77 19 00

 

info@hsaab.se

 

Hemsidan

 

Facebook Instagram LinkedIn

Avprenumerera

Do not click this link

Skickat med Paloma