Nyhetsbrev från Swedish Rental

Öppna i webbläsare

Käre medlem och partner,

Hösten är här och vårt virtuella branscharbete är i full gång. Våren var en utmaning och inte är det helt problemfritt ännu, men det nya arbetssättet öppnar också nya möjligheter. En känd IT-företagare uttryckte redan i början av 2000-talet att ”arbete är något du gör, inte något du går till”.

Samtidigt behöver vi ibland ses fysiskt för att få inspiration, energi, knyta kontakter och få tillit till varandra, när vi diskuterar nya frågor. Självklart i enlighet med FHMs rekommendationer och medlemmarnas önskemål.

Ta del av vårt nyhetsbrev där du som vanligt får en sammanfattning av bransch- och förenings arbetet från de senaste månaderna.

Besök gärna vår hemsida eller följ oss på Facebook, LinkedIn och Instagram för att hålla dig ständigt uppdaterad om det senaste inom föreningsarbetet.

Bästa hälsningar,

Jenny, Leena, Linda & Sussie

Swedish Rentals kansli

 

ID06 nya tekniska krav

SRA har tidigare framfört kritiska synpunkter på valet av ID06 nya kortstandard (PIV). SRAs energi- och klimatutskott efterfrågade ett förtydligande avseende den information som presenterades i det senaste nyhetsbrevet från ID06 2/2020.​​​​​ Nu har vi fått ett första svar från ID06.

Läs mer

Utskotten välkomnar fler branschkollegor

Genom att delta i Swedish Rentals utskott påverkar du direkt vilka frågor vi ska arbeta mest med. Just nu välkomnar hissutskottet, energi- och klimatutskottet och bodutskottet fler branschkollegor från SR och Hyres att vara med och engagera sig. Kontakta kansliet om du är intresserad eller vill veta mer.

Läs mer

Steg V utsläppsregler skjuts upp 12 månader

EU kommissionen har godkänt industrins begäran om att skjuta upp 2020 års förordning för steg V motorer, med 12 månader till 31 december 2021. Begäran kom efter det att COVID-19-utbrottet satte stopp för leveranser av komponenter till tillverkare av motorer och syftar till att förhindra ytterligare ekonomisk skada.

Läs mer

Branschfrågor tillsammans med Rentalföretagen

När vi driver det gemensamma branscharbetet mellan Hyreskedjan och Swedish Rental gör vi det under namnet Rentalföretagen. Båda styrelserna jobbar tillsammans vilket både effektiviserar branscharbetet och skapar ett utbyte mellan föreningarna.

Läs mer

HUR MÖTER NI ERA KUNDERS FRÅGOR OM VIBRATIONSSKADOR?

Har du eller dina medarbetare missat vibrationsutbildningen eller behöver du en uppfräschning? Det är hög tid att du förbereder dig för snart släpper vi kundinformationen. Välutbildade medarbetare ger en konkurrensfördel för våra medlemsföretag som kunniga och ansvarstagande maskinuthyrare.

LÄS MER

www.swedishrental.se

NYHETSBREV 3/2020

OM OSS

KONTAKT

LinkedIn Facebook Instagram YouTube

Swedish Rental
Tel: +46 (0)8 - 400 268 90

info@swedishrental.se

Vi värnar om din integritet. Du får det här brevet för att du är registerad hos Swedish Rental, som kontaktperson i ett medlems/partner företag eller som övrig intressent av vårt nyhetsbrev. Vi har din e-post som uppgift och vi delar inte dina uppgifter med någon annan. Läs vår integritetspolicy. Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet så gör du det här: Avregistrera

Do not click this link

Skickat med Paloma