Så skapar du nya affärer genom digitalisering

Vad behöver du göra för att ditt företag ska bli konkurrenskraftigt imorgon? Ett viktigt verktyg för att bemöta den frågan är fortsatt digitalisering. Här kommer flera tips från affärsutvecklaren Ola Wallberg som dagligen hjälper företag att börja tänka på nya lösningar och affärsmodeller.

Läs mer
 
 

Bredda dina marknader, Tallin

Läs mer

 
 

Industridagen, Sandviken

Läs mer

 

Next Day, Sandviken

Läs mer

 
 

MishMash, Piteå

Läs mer

Sista chansen för industriföretag i Hälsingland

Den 17 september arrangeras den unika workshopserien Kickstart Digitalisering i Bollnäs, vilket även är det sista tillfället i Hälsingland.

Hundratals andra industriföretag runt om i Sverige har redan deltagit, gör som dem och påbörja er digitaliseringsresa.

Läs mer

 

Är du intresserad av AR/VR-industrin?

Följ då med oss till ”Match Up – The XR Event” den 20 november i Helsingfors. Här får du möjlighet att träffa kreativa AR/VR-startups, höra några av de främsta företagen inom branschen och ta del av experters tankar om hur dessa tekniker kommer att utvecklas framöver.

Läs mer

Slutspurt - få upp till 65 timmar digitaliseringscoachning

Kanske vill du ha hjälp att visualisera data för dina medarbetare? Eller kanske behöver ditt företag automatisera delar av produktionen och förenkla administrationen?

Än har ditt industriföretag chansen att få upp till 65 timmar digitaliseringscoachning.

Läs mer

 

Hur kan en gammal aula få nytt liv?

Hur kan en gammal aula, som vanligtvis används ett fåtal gånger per år, få nytt liv och fungera som en testbädd för att testa nya pedagogiska arbetsmetoder, innovativ möblering och nya digitala hjälpmedel?

Läs mer

Visste du att?

Forskningsinstitutet RISE forskar på allt från hur artificiell intelligens kan minska lidandet för cancerpatienter till nya sätt att få bort läkemedelsrester från avloppsvatten. RISE-kontor finns från Luleå i norr till Lund i söder och är etablerat i Hudiksvall sedan 2017.

 

Fiber Optic Valley & Propell Innovation är en del av RISE

Mötet mellan hållbarhet och lönsamma affärer

Den 15 oktober intar flera intressanta talare scenerna på Science & Innovation Day i Sundsvall. Du som gäst kommer att få höra om allt från AI, hållbara affärer till bioprinting och 5G.

Läs mer

 

Så når du Silicon Valley – pizzafredag på Propell

Vad är det som gör att Silicon Valley har en så stark position i världen? Och hur gör man för att ta sig dit, som privatperson eller företagare?

Kom och lyssna till Johanna Skalman den 11 oktober, som utifrån egna erfarenheter berättar hur det var att spendera ett halvår på Nordic Innovation House i Silicon Valley! Johanna ger tips på vad svenska företag behöver tänka på för att etablera sig där.

Läs mer
 

Ta del av innovativa nyheter

Missa inte Next Day hos Sandbacka Science Park den 1 oktober kl 09.00-16.00. Dagen för dig som ruvar på en idé eller vill ta del av innovativa nyheter.

Lyssna till flera föreläsare, däribland Maria Yolanda Berghäll, före detta Europamästare i Ung Företagsamhet, som hjälper dig att öppna upp din innovationsförmåga.

Läs mer

Utveckla cirkulära affärsmodeller

Läs mer

 

Design för energieffektiv vardag

Läs mer

 

Sök checkar för affärsutveckling i sociala företag

Läs mer

Behandling av personuppgifter

Det är väldigt viktigt för oss att du ska känna dig trygg i hur vi hanterar din personliga information. Vi följer dataskyddsförordningen, GDPR, 2016/679/EU, som har till syfte att stärka skyddet för personer vid hantering av personuppgifter inom EU. För att vi ska kunna fortsätta att göra vår kommunikation så relevant som möjligt för dig är det viktigt att vi får spara och använda en del personuppgifter om dig. Vi behandlar dina personuppgifter, efter ditt godkännande, i syfte att ge dig en snabbare och bättre information från Fiber Optic Valley & Propell Innovation Hub.

Vänligen kontakta oss på info@fiberopticvalley.com om ni har några synpunker eller vill att vi ska ta bort dina personuppgifter från vår databas. 

www.fiberopticvalley.com

 

© Fiber Optic Valley

Facebook Twitter Instagram LinkedIn YouTube

Klicka här för att läsa i din webbläsare

Klicka här för att avregistrera din adress

Postman