Information till dig som är ombud i Kyrkokonferensen

Klicka här för att läsa brevet i din webbläsare

​EQUMENIAKYRKAN I GE EN GÅVA I KONTAKT

 
Kyrkokonferens 19

INFORMATION FRÅN PRESIDIET TILL OMBUDEN
 

Hej!

Som vi flaggade för i vårt brev tidigare idag så är nu en ny omröstningsfunktion aktuell. För närvanade gäller det punkterna 15.1 och 15.2 i VoteIT. Informationen nedan finns i varje aktuell dagordningspunkt.

I flera av omröstningarna finns flera förslag som står mot varandra där endast ett förslag kan vinna bifall. Dessa omröstningar genomförs med rangordning av förslag.

Du som är ombud får sätta flest stjärnor på det förslag som du helst vill ska vinna omröstningen, näst flest stjärnor på det förslaget du tycker näst bäst om och minst antal stjärnor på det förslag som du tycker minst om. Om du tycker att två förslag är likvärdiga så kan du sätta lika många stjärnor. Antalet stjärnor spelar ingen roll, bara skillnaden emellan dem.

På det här sättet kan avslagsyrkanden hanteras i samma omröstning, utan ytterligare omröstningsomgång.

Pågående omröstningar stängs imorgon fredag kl 20.00 och fram till dess kan du rösta och även ändra rangordningen om du behöver. Hör gärna av dig om du har frågor kring omröstningarna eller andra frågor som rör konferensen till support eller presidiet.

 

I mötesskolan i VoteIT har en ny punkt 4. Mötesskola – Glass lagts till. Där går det att testa hur en omröstning med rangordning av förslag fungerar. Om du ännu inte har hittat in i mötesskolan hittar du den på https://equmeniakyrkan.voteit.se/motesskola/. Första gången du går in i mötesskolan kan du behöva begära tillträde innan du släpps in.

 

Behöver du hjälp med VoteIT eller har en fråga som rör konferensen?
Tveka inte att kontakta vår support!

Skicka e-post
Maila din fråga till kyrkokonferens@equmeniakyrkan.se
eller fyll i formuläret under "Hjälp" (längst upp till höger i VoteIt)

Telefonsupport: 08- 580 031 34
Telefonsupporten är öppen alla dagar kl 9.00-20.00

Kontakta presidiet
Har du en särskild fråga om förhandlingarna eller vill komma i kontakt med presidiet? Maila till presidiet@equmeniakyrkan.se

Länk till VoteIT >

 

www.equmeniakyrkan.se/kyrkokonferens

 

Equmeniakyrkan
Box 14038
167 14 BROMMA
08-580 031 00
info@equmeniakyrkan.se

Do not click this link

Postman