Nyheter från IDC - september

Öppna brevet i din webbläsare

Nyhetsbrev september 2023

Läs om de nya storsatsningarna Industry In West och Innovationsboost, lär känna Arne och Victoria som börjat hos oss under året, utvecklingsprojektet Catalyst som nått sitt slut, IUC-montern på Elmia och i december är det återigen dags för Karriärlunch. Tillsammans med aktuella event och utbildningar.

nyheter

 

Nya möjligheter för industriföretag i Västsverige

Vi är verkligen stolta över att nu öppna upp för deltagande i våra två nya och betydelsefulla projekt som kommer att stärka och utveckla industrin de kommande åren: ”Industry In West” och ”Innovationsboost.” Projekten är utformade för att lösa de utmaningar som industrin står inför och erbjuda konkreta lösningar för en mer hållbar framtid.

Lästid 5 min

Läs mer
 

Möt industrin i IUC-montern på Elmia Subcontractor

IUC företagen i Skaraborg, Värmland och Skåne gör gemensam sak i IUC-montern på ESC-Elmia Subcontractor i Jönköping 14-16 november. Välkommen att besöka oss på plats!

Lästid 1 min

Läs mer
 

Arne och Victoria om sin första tid på IDC

Under året har vi haft glädjen att välkomna två nya medarbetare här på IDC. De jobbar i två olika avdelningar och har stärkt vår verksamhet och förmåga att driva utveckling i industrin med ytterligare kompetenser inom viktiga områden och med ett särskilt fokus på cirkularitet.

Lästid 4 min

Läs mer
 

Projektet Catalyst har nått sitt slut

Catalyst har jobbat för ökat ansvarstagande för framtiden genom omställning till en mer cirkulär ekonomi och mer hållbara produkter inom industrin. Här kan du läsa om arbetet och samverkan i projektet samt resultat, mål och effekter.

Lästid 4 min

Läs mer
 

Dags för årets Karriärlunch!

Under Karriärlunchen knyts årligen kontakter som är viktiga för att vi ska kunna lösa framtidens utmaningar. Syftet är att säkra en del av kompetensförsörjningen och locka fler ungdomar till industri-och teknikbranschen. Läs mer och hör av dig om du som företag vill vara med och delta.

Lästid 2 min

Läs mer
 

Prova Diploma webbutbildningar

Företaget Diploma Utbildning har digitaliserat landets mest populära utbildningar och har mer än 400 diplomerade kurser på sin webbportal. Vi erbjuder våra delägarföretag möjligheten att teckna riktigt prisvärda licenser och det finns även möjligheten att prova kostnadsfritt.

Lästid 2 min

Läs mer

KOMMANDE EVENT 

 

Competensus - Introduktion till Leanfilosofi - hösten 2023

I den här kursen får du på ett bra sätt bekanta dig med Lean som filosofi och även många av de metoder & verktyg som används inom Lean. Här lär du dig hur du arbetar strukturerat med dina förbättringar. Är du ny på området får du en bra bild av förbättringsarbetets olika steg.

20 november – 17 december 2023, Högskolan i Skövde

 

Nätverket för en jämställd teknik och industri

Denna nätverksträff kommer Li Ljungberg, Expert kompetensförsörjning & näringspolitik, Teknikföretagen till ASSAR Industrial Innovation Arena och presenterar rapporten ”10 insikter om tjejer och teknik"

Torsdagen den 5 oktober, 14-16 ASSAR

 

Konferens: Framtidens industriföretag

Hur kan svenska tillverkande företag öka sin konkurrenskraft och lönsamhet i Industri 4.0? Utforska framtidens tekniker och affärsstrategier.

Tisdagen den 17 oktober, 9-16, ASSARe

Detta är ett utskick från IDC West Sweden AB, utvecklingsbolaget för Skaraborgs tillverkande industri. Vårt uppdrag är att stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag.

 

Klicka här för att läsa brevet i din webbläsare

Klicka här för att avregistrera din adress

 

LinkedIn
Do not click this link

Postman