Ser brevet konstigt ut? Öppna brevet i webbversionen

Nyhetsbrev

Januari 2020

Vi levererar medicinsk kompression till Sveriges regioner och kommuner. Vårt sortiment uppfyller alla medicinska riktlinjer och även brukarens krav på komfort och funktion - i massor av färger.

 
mediven cosy

Vi ser fram emot 2020!

Återigen tack för ett framgångsrikt 2019. Nu ser vi fram emot vad 2020 har att erbjuda.

Nu när vi har förmånen att sparka igång ett nytt år så har vi flera punkter på agendan som hägrar. Något som vi ser mycket fram emot är vårt lymfseminarium som vi kommer att anordna i World Trade Center i april och så förstås alla våra kurstillfällen över hela Sverige då vi får chansen att träffa flera av er. Alla frågeställningar och funderingar som dyker upp under dessa möten är alltid lika intressanta.

Vi känner oss väldigt lyckligt lottade som har så engagerade kunder. Vi hoppas att ni fortsätter så, det är mycket uppskattat. Om du har någon önskan om information som du tror kan vara användbar för dig att få reda på eller veta mer om, vänligen meddela oss så att vi kan inkludera dessa ämnen i kommande nyhetsbrev. Skicka ett mail till info@medi.se eller ring till Kundservice på 08-96 97 98.

Lymfseminarium i Stockholm i vår

23 april 2020 i World Trade Center. Sveriges största seminarium inom lymfologi. En heldag med fokus på framtida behandling av lymfödem och lipödem.

DET FINNS FORTFARANDE PLATSER KVAR

Klicka här för att se hela programmet och anmäla dig

Du som är yrkesverksam inom området lymfologi är välkommen att besöka vårt lymfseminarium den 23 april i World Trade Center i Stockholm. Lyssna bl.a. på föreläsare som Dr. Robert Damstra, dermatolog specialiserad på lipödem och lymfödem, Drachten, Nederländerna och Drs. Annemarieke Fleming, legitimerad psykolog på Reade Rehabilitation Amsterdam, Nederländerna.

Vi berör till exempel frågor som:

"Kan förändringar påverka din vardag som terapeut och hur? Hur kan du som terapeut motivera dina patienter till egenvård?"

Dessutom kommer Christina Ripe och Åsa G Andersson, Bräcke Diakoni Sfären, Solna, att föreläsa om ett projekt som handlar om lipödem.

Ditt deltagande är kostnadsfritt.

Mer detaljerad information finns på vår hemsida.

 
Lymfseminarium

Tack Alexandra!

Alexandra Kanber har slutat hos oss.

Alexandra, som varit produktspecialist och huvudansvarig inom sårprodukter, har gått vidare mot nya utmaningar. Vi tackar Alexandra för hennes fina insatser och önskar henne lycka till i framtiden.

Vi meddelar inom kort vem som blir Alexandras ersättare.

Tills vidare ber vi er som haft Alexandra som kontaktperson att kontakta vår Kundservice (info@medi.se eller 08-969798) för hänvisning till rätt Produktspecialist.

Vilka vann biobiljetter?

I vårt förra nyhetsbrev lottade vi ut två stycken biobiljetter till dem som skickade ett mail till oss och berättade något om sina förväntningar på 2020.

Vann gjorde Jenny Lindqvist på Vc Centrum Flen, Åsa Sandahl på Skillingaryds vårdcentral och Ariadna Rudenson på Allemanshälsan i Skövde.

Tack alla tävlande för era trevliga bidrag!

 
medi healthcare

medi Väggkalender 2020

Vi har fortfarande några kalendrar kvar.

Ni som inte har fått någon kalender eller om ni skulle vilja ha fler kalendrar till er arbetsplats: Vi har fortfarande några kvar som vi gärna skickar ut om ni hör av er till oss. Skicka ett mail till info@medi.se eller ring till Kundservice på 08-96 97 98.

 
medi healthcare

Vårens kursschema

Vi fortsätter även under våren att diplomera flera grupper i både grundnivå och fortsättningsnivå av våra populära kurser.

Vårens kursschema kan du ladda ner här i pdf-format eller så läser du direkt på vår hemsida, där du också anmäler dig.

Utöver de schemalagda kurserna finns dessutom alltid möjligheten att boka en kurs på din arbetsplats. Kontakta i så fall din produktspecialist.

Kursschema som pdf
Aktuellt kursschema på hemsidan inkl. anmälan
Länsindelning produktspecialister
 
Kurser måttagning

"Kompressionsplaggen är mitt färgstänk mot en grå bakgrund."
Stephanie Lüer, lipödempatient

Stephanie är en patient som blivit hjälpt av våra kompressionsstrumpor. Detta är hennes egen berättelse:

”Även om jag hade hört talas om lipödem tidigare så tänkte jag aldrig att det kunde vara något jag personligen led av.

Men när jag fortsatte att få blåmärken och mina ben blev större och trötta snabbare gick jag äntligen till läkaren. Det kan låta konstigt, men diagnosen var faktiskt en lättnad. Jag visste äntligen varför mina kroppsproportioner var ovanliga. Brist på disciplin var inte anledningen till att mina ben var så stora.

Jag är en person som aldrig begraver huvudet i sanden. Att vara en inspirationskälla och en förebild för andra ger mig stor styrka. Sedan dess har kompressionsplagg varit en viktig del av mitt liv. Jag känner mig självklart inte stark varje dag. De dagar jag inte känner mig så stark, är kompressionsplaggen "mitt färgstänk mot en grå bakgrund". Jag känner mig stöttad och säker i dem.

Det är fantastiskt att de flatstickade kompressionsstrumporna finns i olika färger och mönster. Jag bär kjolar eller klänningar mycket mer nu för att visa upp de fantastiska färgerna i mina kompressionsplagg eftersom de gör ett starkt intryck.

Behandlingsstrategi

Jag har fått utmärkta råd för att välja de strumpor som passar perfekt för mig och mitt liv. Jag får stort stöd av mediven mondi i min vardag. Oavsett om jag är på universitetet, sitter barnvakt eller är på något evenemang: Mina kompressionsplagg gör allt med mig, är underbart mjuka och passar perfekt. Jag skulle vilja sprida ett meddelande: Självkärlek. Det är viktigt att acceptera och älska din kropp så som den är. Då kommer allt annat att falla på plats.”

Klicka här för att läsa mer om mediven mondi på vår hemsida
Klicka här för se filmen om Stephanie

Vad tycker du om våra nyhetsbrev?

Vi är tacksamma för kort feedback. Tumme upp eller tumme ner?

Feedback

0 1
     
 
 

Kontakta oss gärna om du vill veta mer:

Kontakta oss
 
Tel: 08-96 97 98
Fax: 08-626 68 70
Epost: info@medi.se
Mån - Fre 07:30 - 16:30
medi Sweden AB
Box 6034
192 06 Sollentuna
Service
 
Kurser
Seminarier
Filmer
Kontakta oss
Sociala Medier
 
Facebook Twitter Google+
Instagram LinkedIn YouTube
Brevet skickades till
Klicka här för att avregistrera din adress

Postman