Funktionärsinfo

Klicka här för att läsa brevet i din webbläsare

Feb 2023 ....

Hej! Det är mycket som händer i lägerorganisationen just nu. Många funktionärer kommer in och arbetsgrupper skapas. Det är spännande att se en lägerorganisation formas. Just nu vill vi särskilt påminna om vår digitala funktionärssamling måndag 13 februari, en samling för alla som vill hjälpa till att bygga ett fantastiskt Större 2024. Hoppas vi syns där! Nästa funktionärsnytt kommer 1 april.

Hälsningar
Andreas Zimmergren
Funktionärsansvarig Större 2024
andreas.zimmergren@equmenia.se

Digitalt möte om Större måndag 13 februari

Alla vi som vill bidra till Större behöver mötas! Därför bjuder vi in alla som vill vara funktionärer eller som redan är det till en digital samling där vi pratar om hur arbetet med lägret går, vilka behov lägret har och vad vi kan göra, spånar kring idéer och lösningar på olika frågor. Det är ett öppet möte där vi famnar ganska brett. Så boka in kl.20.00-21.00 måndag 13 feb. Lägerledningen vill också ha dina svar på två korta frågor. Länken hittar du lite längre ner.

Zoom-länk till mötet
Frågor från lägerledningen

Vad behöver vi hjälp med nu?

Om du inte har gjort det redan: Registrera ditt intresse för att hjälpa till på storre2024.se.
Be för lägret och planeringsfasen!
Har du specialkompetens, maskiner eller annat som behövs på ett läger? Skicka in din intresseanmälan och beskriv kompetens/utrustning.
Kan du anmälningssystem för scoutläger? Hör av dig till scout@equmenia.se
 
Jag vill bidra på STÖRRE 2024!

Lägerorganisationen

Lägerledningen består av:

Projektledare: Kim Lillskog, Josef Maxson
Funktionärsansvarig: Andreas Zimmergren
Kaplansgruppen: Anna Gustafsson
Kommunikation: Linnea Hjelm
Programgruppen: Matilda Jansson, Erik Persson
Servicegruppen: Göran Thunberg
Platsgruppen: Markus Andersson, Petter Tågerud

Utöver detta har vi många arbetsgrupper som är igång, t.ex. ekonomigruppen, sjukvård, mat, handel, infonav, fixar/resursgrupp, spontanprogram, nattspårning, ledarutbildningar, byvärdar etc.

Platsgruppen...
har en egen facebooksida för alla som är intresserade av platsfrågor. Gå med du också i gruppen:

Facebook: Vi tänker Större!

Varför har ingen kontaktat mig?
Om du har anmält intresse kan du kanske tänka att det är konstigt att du inte har fått någon uppgift. Vi har många namn på listan som inte har blivit kontaktade än. Nu har vi tillsatt många av funktionerna i lägerledningen. Dessa har nu börjat fylla arbetsgrupper med funktionärer. Vi kommer alla ha lite olika uppdrag. Några planerar mycket inför lägret, mendan andra funktionärer jobbar aktivt under själva lägerveckorna. Målet är att alla ska få sin plats med tydliga arbetsuppgifter.

 

Dina personuppgifter hos Equmenia
Med anledning av dataskydsförordningen (GDPR) vill vi påminna dig om dina rättigheter för dina personuppgifter. Funktionärsinfo skickas ut till dig som har har anmält intresse för att planera och bidra med dina kunskaper så vi kan genomföra Större 2024. Om du inte längre är intresserad eller inte vill ha nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta din prenumeration. Har vi fel uppgifter ändrar vi självklart detta. Klicka här för att avregistrera din adress Du kontaktar Equmenia på scout@equmenia.se. I övrigt hittar du Equmenias personuppgiftspolicy här.

li

Do not click this link

Postman